Блог

Как да се обличаме по-бюджетно, но и стилно? 05.02.2022 23:18

Как да се обличаме по-бюджетно, но и стилно?

Всеобщото схващане, че стилно облеченият мъж е облечен в скъпи дрехи, е мит. Днес имаме на разположение множество варианти за добре издържана визия, без да харчим излишни пари. За да постигнем несравним стил, който отговаря на бюджета ни, е необходимо да познаваме отлично своя характер и актуалните трендове.

Мъжът, който държи на себе си, е взискателен към външния си вид и полага усилия имиджът му да е винаги актуален. Но винаги изниква въпросът с цената, която плаща за това.

Колкото и суетен да е един мъж, той не би желал по-голямата част от доходите му да отива за мъжки облекла и аксесоари.

Въпросът, който всеки си задава, е:

- „Възможно ли е да се обличаме бюджетно, но стилно?“.

- Отговорът на експертите е: „Да!“.

За целта следва да подходим осъзнато към попълването на гардероба ни и дори да сме склонни да преразгледаме потребителските си навици.

Облеклата от големите марки често са неоправдано скъпи, а реално бихме могли да си закупим дори по-качествени дрехи, на далеч по-разумна цена… от не толкова известни, но качествени модни брандове.

Помнете: думата „качество“ не е синоним на „скъпо“. Може да си закупите стилни и топли мъжки пуловери на изгодна цена. Важно е да знаете откъде да пазарувате и кога да пазарувате.

 

Как да постигнем стилен имидж на разумни цени?

Всичко започва с опознаването на силните и слабите страни на вашата фигура. Не всеки мъжки панталон отива на всеки.

Когато сте наясно със стила, който харесвате, както и с особеностите на вашата фигура, ще пазарувате далеч по-лесно и няма да си давате парите напразно.

Преди да пазарувате дрехи, винаги си определяйте предварително бюджет, който може да отделите, без това да има негативни последици за месечните ви разходи.

Други съвети, на които си заслужава да обърнете внимание са следните :

 • Набележете си марки, които удовлетворяват вашите лични изисквания за добро съотношение между качество и цена.
 • Не робувайте на големите международни брандове и не следвайте сляпо модни тенденции и модни инфлуенсъри. Те печелят луди пари от постоянното лансиране на новости в модата, но вие губите от това.
 • Дори дадена дреха много да ви грабне, нека крайното решение за покупката й да се основава на съотношението между качеството и цената й. Доста често те се разминават.
 • Откажете се от импулсивното пазаруване, особено в по-скъпите вериги.

 

Основни елементи на безупречния стил

Стилният имидж се гради с някои основни и вечни елементи на елегантността. Мъжко сако с класическа кройка, елегантен мъжки панталон, мъжка риза, съобразена с вашата фигура  – ето ги базисните елементи, които изграждат добрия стил. Не е необходимо те да са скъпи, но определено трябва да са качествени.

С тях може да сте сигурни, че изглеждате винаги безупречно. Инвестирайте в класиката, никога няма да сбъркате. Благодарение на нея ще сте пример за мъж с естетически усет и ще избегнете грешните модни стъпки с облеклата, които в момента може да са на гребена на вълната, но след няколко месеца вече са демоде.

Те ви излизат скъпо, тъй като трябва да пазарувате нови дрехи на всеки шест месеца, за да изглеждате актуално. А класиката никога не излиза от мода. 

 

Идеи, съвети и трикове от дизайнерите на LAZARINI

Ето и препоръките на модните експерти по въпроса как да се обличате стилно, но бюджетно: 

 • Попълнете гардероба си с няколко мъжки облекла в неутрални тонове, които да ви служат за база, върху която може да изградите индивидуален стил.
 • Насочете се предимно към покупката на стилно мъжко облекло, подходящо както за ежедневието, така и за по-специални случаи.
 • Ограничете импулсивните и необмислени покупки. Често така се купуват дрехи, които после не може да съчетаете с останалите дрехи от гардероба си.
 • Подбирайте мъжки ризи, мъжки панталони и мъжки сака, които са взаимнозаменяеми - тоест, които може лесно да съчетаете едни с други на принципа на допълването или на принципа на ефектния контраст.
 • Елегантното мъжко сако ще направи чудеса за визията ви. Нека в гардероба ви присъстват 3-4 качествени мъжки сака в цветове и мотиви, които се допълват с вашите мъжки панталони, мъжки пуловери и мъжки ризи.

Дори да са от по-скъпите, когато са качествени, те ще ви служат дълго време, което ги прави бюджетни. Да не забравяме, че евтините облекла понякога ни излизат скъпо, тъй като невинаги са качествени и в последствие трябва да закупуваме нови.

Потърсете и подходящо спортно мъжко сако за дънки, с което да добавите елегантност и изисканост към по-небрежния си имидж.

 • Струва си да инвестирате и в 4-5 чифта спортно-елегантни мъжки панталони от качествена материя с добра кройка. Попълвайте гардероба си на етапи, постепенно, за да не натежи стилът на портфейла ви.
 • Набележете си няколко бранда, чиито стил и облекла ви допадат най-много и периодично следете за намаления и купони за отстъпки, които търговците пускат на всеки 2-3 месеца, за да стимулират продажбите си.
 • Не пазарувайте дрехи с кредитна карта, защото ще ви излязат много по-скъпи с лихвата.
 • Периодично проверявайте гардероба си, за да видите от какво реално имате нужда. Не пазарувайте дрехи заради тръпката от самото пазаруване. Купувайте само такива, които попълват липси и които се вписват стилово и цветово във вашата гама.
 • Често минимализмът в класическото официално мъжко облекло е много шик. Затова няма нужда да разполагате с прекалено много официални мъжки дрехи, за да впечатлявате винаги с добрия си вкус. НО задължително трябва да притежавате поне 2-3 различни официални визии в гардероба си!

Изчистените линии и липсата на лога са по-въздействащи от крещящото марково облекло, с което толкова много хора показват силна нужда от внимание и одобрение. Но един уверен в себе си мъж няма нужда от това. При минимализма изпъква по-добре личността ви!

 • Нека дрехите ви бъдат винаги идеално чисти и изгладени, без стърчащи конци. Това е класата – умението да носиш добре облеклото си. Използвайте прахове за пране и омекотители, които щадят цветовете и тъканите, запазвайки ги по-дълго.

Избирайте мъжки ризи, мъжки костюми, мъжки панталони и мъжки палта от естествени материи. Памук, лен, вълна, кашмир, коприна... При правилна поддръжка те не се деформират и така ще се радвате на хубавите си дрехи за по-продължителен период от време, а те ще допринасят за стилния ви облик.

Ето някои цветове, които изглеждат особено шик:

 • бежово
 • бяло
 • слонова кост
 • пясъчно-земните краски
 • „каки“ – зелен нюанс
 • сиво във всичките му нюанси

Графитено сивото е актуално и много стилно. Бордо е цвят с подчертано аристократично излъчване, както и кралското синьо.

Любопитно: Според модните дизайнери, ако се обличате изцяло в бяло, подавате сигнал към околните, че не се страхувате от петна и замърсявания по белите си дрехи, тъй като можете да си позволите често почистване и чести покупки на нови дрехи. Тоест, имате достатъчно пари, за да не ви пука. Забавен начин на мислене, нали? А и има определена доза логика.

С тази статия силно се надяваме, че успяхме да разкрием едни нови хоризонти в съзнанието и представата ви за елегантност и стил.

Заложете на елегантната българска мода, заложете на естествените материи, заложете на разумните цени, защото в повечето случаи това ще ви помогне да преоткриете себе си … заложете на LAZARINI!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Как да се обличаме по-бюджетно, но и стилно?

Как да се обличаме по-бюджетно, но и стилно? | LAZARINI Блог

Стилно облеченият мъж не винаги е облечен в скъпи дрехи! Ако знаете някои основни правила, може да постигнете отлична визия дори с ограничен бюджет. Стилно облеченият мъж не винаги е облечен в скъпи дрехи! Ако знаете някои основни правила, може да постигнете отлична визия дори с ограничен бюджет. 2022-02-06T00:02:26+02:00 Как да се обличаме по-бюджетно, но и стилно?

<p>Всеобщото схващане, че стилно облеченият мъж е облечен в скъпи дрехи, е мит. Днес имаме на разположение <strong>множество варианти за добре издържана визия,</strong> без да харчим излишни пари. За да постигнем несравним стил, който отговаря на бюджета ни, е необходимо да познаваме отлично своя характер и актуалните трендове.</p> <p>Мъжът, който държи на себе си, е взискателен към външния си вид и<strong> полага усилия имиджът му да е винаги актуален.</strong> Но винаги изниква въпросът с цената, която плаща за това.</p> <p>Колкото и суетен да е един мъж, той не би желал <strong>по-голямата част от доходите му да отива за мъжки облекла и аксесоари. </strong></p> <p>Въпросът, който всеки си задава, е:</p> <p>- &bdquo;Възможно ли е да се обличаме бюджетно, но стилно?&ldquo;.</p> <p>- Отговорът на експертите е: &bdquo;Да!&ldquo;.</p> <p>За целта следва да <strong>подходим осъзнато към попълването на гардероба </strong>ни и дори да сме склонни да преразгледаме потребителските си навици.</p> <p>Облеклата от големите марки често са неоправдано скъпи, а реално <strong>бихме могли да си закупим дори по-качествени дрехи, на далеч по-разумна цена&hellip;</strong> от не толкова известни, но качествени модни брандове.</p> <p>Помнете: думата &bdquo;качество&ldquo; не е синоним на &bdquo;скъпо&ldquo;. Може да си <strong>закупите стилни и топли мъжки пуловери на изгодна цена</strong>. Важно е да знаете откъде да пазарувате и кога да пазарувате.</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/pletiva-lazarini.jpg" /></p> <h2>Как да постигнем стилен имидж на разумни цени?</h2> <p>Всичко започва с <strong>о</strong><strong>познаването на силните и слабите страни на вашата фигура</strong>. Не всеки мъжки панталон отива на всеки.</p> <p>Когато сте наясно със стила, който харесвате, както и с особеностите на вашата фигура, ще пазарувате далеч по-лесно и няма да си давате парите напразно.</p> <p>Преди да пазарувате дрехи, <strong>винаги си определяйте предварително бюджет, </strong>който може да отделите, без това да има негативни последици за месечните ви разходи.</p> <p><strong>Други съвети, на които си заслужава да обърнете внимание са следните : </strong></p> <ul> <li><strong>Набележете си марки, които удовлетворяват вашите лични изисквания </strong>за добро съотношение между качество и цена.</li> <li><strong>Не робувайте на големите международни брандове</strong> и не следвайте сляпо модни тенденции и модни инфлуенсъри. Те печелят луди пари от постоянното лансиране на новости в модата, но вие губите от това.</li> <li>Дори дадена дреха много да ви грабне, нека крайното решение за покупката й да се основава на <strong>съотношението между качеството и цената й.</strong> Доста често те се разминават.</li> <li><strong>Откажете се от импулсивното пазаруване,</strong> особено в по-скъпите вериги.</li> </ul> <p>&nbsp;</p> <h2>Основни елементи на безупречния стил</h2> <p>Стилният имидж се гради с някои<strong> основни и вечни елементи на елегантността.</strong> Мъжко сако с класическа кройка, елегантен мъжки панталон, мъжка риза, <strong>съобразена с вашата фигура </strong>&nbsp;&ndash; ето ги базисните елементи, които изграждат добрия стил. Не е необходимо те да са скъпи, но определено трябва да са качествени.</p> <p>С тях може да сте сигурни, че изглеждате винаги безупречно. Инвестирайте в класиката, никога няма да сбъркате. Благодарение на нея ще сте пример за мъж с естетически усет и ще<strong> избегнете грешните модни стъпки с облеклата</strong>, които в момента може да са на гребена на вълната, но след няколко месеца вече са демоде.</p> <p>Те ви излизат скъпо, тъй като трябва да <strong>пазарувате нови дрехи на всеки шест месеца</strong>, за да изглеждате актуално. А класиката никога не излиза от мода.&nbsp;</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/zimno-sako-lazarini.jpg" /></p> <h2>Идеи, съвети и трикове от дизайнерите на LAZARINI</h2> <p><strong>Ето и препоръките на модните експерти по въпроса как да се обличате стилно, но бюджетно:&nbsp; </strong></p> <ul> <li>Попълнете гардероба си с няколко мъжки облекла в неутрални тонове, които да ви служат за база, върху която може да изградите индивидуален стил.</li> <li>Насочете се предимно към покупката на стилно мъжко облекло, подходящо както за ежедневието, така и за по-специални случаи.</li> <li><strong>Ограничете импулсивните и необмислени покупки</strong>. Често така се купуват дрехи, които после не може да съчетаете с останалите дрехи от гардероба си.</li> <li>Подбирайте мъжки ризи, мъжки панталони и мъжки сака, които са взаимнозаменяеми - тоест, които може лесно да съчетаете едни с други на принципа на допълването или на принципа на ефектния контраст.</li> <li>Елегантното мъжко сако ще направи чудеса за визията ви. Нека в гардероба ви присъстват 3-4 качествени мъжки сака в цветове и мотиви, които се допълват с вашите мъжки панталони, мъжки пуловери и мъжки ризи.</li> </ul> <p>Дори да са от по-скъпите, когато са качествени, те ще ви служат дълго време, което ги прави бюджетни. Да не забравяме, че<strong> евтините облекла понякога ни излизат скъпо</strong>, тъй като невинаги са качествени и в последствие трябва да закупуваме нови.</p> <p>Потърсете и подходящо спортно мъжко сако за дънки, с което да добавите елегантност и изисканост към по-небрежния си имидж.</p> <ul> <li>Струва си да <strong>инвестирате и в 4-5 чифта спортно-елегантни мъжки панталони от качествена материя </strong>с добра кройка. Попълвайте гардероба си на етапи, постепенно, за да не натежи стилът на портфейла ви.</li> <li>Набележете си няколко бранда, чиито стил и облекла ви допадат най-много и периодично следете за <strong>намаления и купони за отстъпки,</strong> които търговците пускат на всеки 2-3 месеца, за да стимулират продажбите си.</li> <li>Не пазарувайте дрехи с кредитна карта, защото ще ви излязат много по-скъпи с лихвата.</li> <li><strong>Периодично проверявайте гардероба си,</strong> за да видите от какво реално имате нужда. Не пазарувайте дрехи заради тръпката от самото пазаруване. Купувайте само такива, които попълват липси и които се вписват стилово и цветово във вашата гама.</li> <li>Често минимализмът в класическото официално мъжко облекло е много шик. Затова няма нужда да разполагате с прекалено много официални мъжки дрехи, за да впечатлявате винаги с добрия си вкус. НО задължително трябва да притежавате поне 2-3 различни официални визии в гардероба си!</li> </ul> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/smoking-lazarini-1.jpg" /></p> <p>Изчистените линии и липсата на лога са по-въздействащи от крещящото марково облекло, с което толкова много хора показват силна нужда от внимание и одобрение. Но един уверен в себе си мъж няма нужда от това. При минимализма изпъква по-добре личността ви!</p> <ul> <li>Нека дрехите ви бъдат винаги идеално чисти и изгладени, без стърчащи конци. Това е класата &ndash; умението да носиш добре облеклото си. Използвайте прахове за пране и омекотители, които щадят цветовете и тъканите, запазвайки ги по-дълго.</li> </ul> <p>Избирайте мъжки ризи, мъжки костюми, мъжки панталони и мъжки палта от естествени материи. Памук, лен, вълна, кашмир, коприна... При правилна поддръжка те не се деформират и така ще се <strong>радвате на хубавите си дрехи за по-продължителен период от време</strong>, а те ще допринасят за стилния ви облик.</p> <p><strong>Ето някои цветове, които изглеждат особено шик</strong>:</p> <ul> <li>бежово</li> <li>бяло</li> <li>слонова кост</li> <li>пясъчно-земните краски</li> <li>&bdquo;каки&ldquo; &ndash; зелен нюанс</li> <li>сиво във всичките му нюанси</li> </ul> <p>Графитено сивото е актуално и много стилно. Бордо е цвят с подчертано аристократично излъчване, както и кралското синьо.</p> <p><strong><em>Любопитно: </em></strong><em>Според модните дизайнери, ако се обличате изцяло в бяло, подавате сигнал към околните, че не се страхувате от петна и замърсявания по белите си дрехи, тъй като можете да си позволите често почистване и чести покупки на нови дрехи. Тоест, имате достатъчно пари, за да не ви пука. Забавен начин на мислене, нали? А и има определена доза логика.</em></p> <p>С тази статия силно се надяваме, че успяхме да разкрием едни нови хоризонти в съзнанието и представата ви за елегантност и стил.</p> <p>Заложете на елегантната българска мода, заложете на естествените материи, заложете на разумните цени, защото в повечето случаи това ще ви помогне да преоткриете себе си &hellip; <strong>заложете на LAZARINI</strong>!</p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-614"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 614, is_bundle: 0, parameters: {'template':"enhanced",'action':"cart",'font_size':"16"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти