Блог

Какво предпочитат да носят мъжете? 30.08.2022 23:36

Какво предпочитат да носят мъжете?

Мъжкият стил, както много други неща в живота, би бил значително по-лесен за мъжете, ако имаше ръководство с инструкции за това какво и как да носят. Проблемът е, че да се научиш как да се обличаш, да изглеждаш и да се държиш като мъж, не е само въпрос на дрехи и аксесоари.

От начина, по който бръсне брадата си, през прическата, до продуктите за грижа, които използва, съвременният джентълмен трябва да се постарае много, за да впечатли околните.

Стилът на всеки мъж е част от неговата идентичност. Начинът, по който изглеждате, е пряко отражение на толкова много основни черти на вашата личност. Независимо дали искате да го признаете, или не, няма съмнение, че стилът играе решаваща роля както в личния, така и в професионалния ви живот.

В тази статия ще ви разкажем повече за любимия стил на милиони мъже по света. Ще ви запознаем и с модните попадения, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви, ако искате да постигнете тези актуални визии.

Любима мъжка визия при мъжете

Знаете ли коя е любимата мъжка визия на повече от 60% от съвременното мъжко население? Това е всяка визия, свързана с “casual” стила – всяко мъжко облекло, което се характеризира като небрежно! Очаквахте ли този отговор?

“Casual” стилът или ежедневното облекло се характеризира със своето спокойствие, леката доза елегантност, и това, че е перфектно за ежедневието. Тези дрехи обикновено съчетават личен комфорт и индивидуалност – тъй като трябва да комбинирате различни дрехи, за да създадете своя уникален аутфит.

Експериментирайте с разнообразни модели и открийте кое работи най-добре за вас. Можете буквално да носите това, което искате, стига да не е официален мъжки костюм. Тогава определено няма да бъдете “casual”. Някои спортни мъжки костюми могат да се причислят и към “casual”стила, ако се комбинират с кецове и тениска например.

Независимо дали решите да заложите на семпла визия, или искате да се почувствате като истински приключенци, “casual” стилът може да се тълкува по различни начини в зависимост от ситуацията и мястото. Това ви изправя пред трудната задача да измислите какво да облечете, за да намерите баланс между официално и неофициално облекло.

Този стил е силно повлиян от тенденциите - от улични визии до официални и висококласни такива. Но ако искате да сте сигурни, че притежавате всичко нужно за вашия ежедневен стил, има няколко вечни модела, които не трябва да пропускате.

Ежедневното облекло обикновено се върти около набор от основни и класически модели, които формират градивните елементи на вашия личен стил. От удобни мъжки дънкови панталони или спортен мъжки панталон, до ежедневни мъжки ризи и маратонки. Без значение какво ще изберете, най-важното е да се чувствате уверено и комфортно.

Как да я постигнете?

След като ви запознахме с най-любимата визия на по-голяма част от мъжете, е време да ви дадем насоки как да я постигнете. Ето и основните модни артикули, които искате да присъстват във вашия гардероб, за да се обличате в “casual” стил.

Деним

В основата на ежедневния тоалет от 50-те години на миналия век стои именно денимът. Страхотните мъжки дънкови панталони могат да се съчетаят с почти всичко и затова се харесват толкова от всеки мъж. Замислете се… едва ли има мъж, който няма поне един удобен дънков панталон.

Ако искате да изглеждате по-стилно, изберете качествен чифт дънки с прави крачоли в тъмен цвят. За по-непринуден аутфит изберете модели в по-светли нюанси. Денимът винаги е надеждно решение и може да бъде съчетаван по различни начини.

Стилни мъжки тениски

Елегантните мъжки тениски с яка също са съществена градивна част от гардероба и съвременния живот на всеки мъж. Нежният памук, от който са изработени повечето тениски с яка, ги превръща в изключително комфортни, стилни и същевременно елегантни – може да се носят с всичко, дори и с официално мъжко сако.

Основното правило за всяка тениска е тя да бъде удобна и комфортна. Може да изберете и класическа памучна тениска с широко деколте в класически цветове, за да я съчетаете с всичко. Бялото, черното, сивото и бежовото са добри отправни точки.

Можете да разчупите ежедневния си тоалет с някои смели модели, стилове и дизайни, които със сигурност ще привлекат вниманието на околните. Винаги се уверявайте, че сте намерили подходящата за вашия тип тяло. Искате тениска, която да прегръща тялото ви, но да не изглежда като втора кожа.

Поло блузи

Едно ниво на формалност над тениската, поло блузата е друго важно допълнение към спортно-елегантната мъжка мода. Няма как да сбъркате, когато се обличате небрежно, ако комбинирате първокласен чифт дънки с поло блуза.

Не е нужно да харчите много пари за добър мъжки пуловер с поло яка, но трябва да сте сигурни, че той отговаря на вашето телосложение. Въпреки това има няколко първокласни марки, които предлагат модели от висококачествени материали и със страхотна кройка. Така че, ако искате да похарчите повече пари за луксозно поло, напълно ще ви подкрепим!

Ежедневни ризи

Ежедневните мъжки ризи с дълъг или къс ръкав са от съществено значение, когато искате да изглеждате небрежно, но същевременно стилно, отличавайки се от тълпата. За по-непринуден външен вид може да навиете ръкавите на вашата мъжка риза.

Точно както с тениските, трябва да започнете да изграждате практичен гардероб с основни цветове и модни артикули. Класическата бяла риза е точното попадение.

Чино“ спортен мъжки панталон

Спортните мъжки панталони „чино“ се свързват с мъже, които имат отличен стил, но също така знаят как да се забавляват. Поло тениска, комбинирана с чино, вместо с дънки, незабавно ще промени цялостния ви външен вид.

Инвестирайте в правилната кройка и в класическите цветове като каки, тъмносиньо и бежово, тъй като се съчетават много по-лесно. Удобни и стилни, „чино“ панталоните могат да ви помогнат да постигнете малко по-елегантен ежедневен стил.

Бермуди

Кой не обича бермуди? Въпреки че често са подценявани, тези спортни къси панталони са перфектни при изграждането на “casual” аутфит. В зависимост от повода и времето навън може да са подходящи както за разходка в парка или на плажа, така и за някое парти.

Бермудите трябва да са от висококачествена материя и да стоят добре на тялото ви. Дори ако поводът не е официален и позволява да заложите на бермуди, се уверете, че не изглеждате прекалено небрежно. Внимавайте как ги съчетавате, за да не оставите впечатление, че сте тръгнали навън по плажни шорти.

Ежедневни обувки

Обувките не са за пренебрегване дори когато се обличате кежуал. За щастие пазарът за луксозни маратонки отбеляза удивителен растеж през последните няколко години, като всеки месец се пускат нови модели от висок клас.

За да постигнете перфектния ежедневен аутфит, заложете на бели маратонки, които могат да се носят с почти всичко. Изберете кожа, ако искате малко по-стилна визия. Черното, сивото и бежовото отново са най-класическите цветове, с които може да съчетаете всичко от гореизброените модни артикули.

Аксесоари

Аксесоарите са идеални, за да добавят нотка на индивидуалност към ежедневния ви тоалет и да подобрят цялостната ви визия. Можете да останете верни на класиката с аксесоари като часовник, слънчеви очила и шапка, или да отидете напълно в обратната посока с мъжка чанта или бижута. При някои по-формални поводи може да заложите на небрежна и разчупена вратовръзка или папийонка, но в последните години папийонките са все по-предпочитани от повечето мъже.

Защо е важно да инвестирате в качествени модели?

Когато купувате дрехи и аксесоари винаги трябва да инвестирате в качествени артикули, които ще издържат по-дълго във времето. Създаването на базов или капсулен гардероб се прави постепенно и определено е инвестиция, която си заслужава.

Ако купувате дрехи и обувки според това дали са модерни, или не, най-вероятно няма да се задържат в гардероба ви повече от един сезон. Не бива да харчите твърде много за тях. За сметка на това, класическите ежедневни модели ще останат с вас години наред.

“Casual” стилът успява да превземе мъжкия свят и да се наложи като любим на милиони мъже по света. Той е класически, изчистен и най-вече - удобен. Искате да изглеждате добре, но не прекалено официално? Ежедневният стил е вашето решение!

След като ви споделихме как лесно може да постигнете небрежна ежедневна визия, е време да ви кажем откъде да си набавите всичко нужно за нея. В LAZARINI ще откриете разнообразие от модели, стилове и цветове, които ще ви паснат перфектно и ще ви накарат да се чувствате уверени в себе си!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Актуални Новини

Актуални Новини

Какво предпочитат да носят мъжете?

Какво предпочитат да носят мъжете? | LAZARINI - Блог

Мъжкият стил, както много неща в живота, би бил по-лесен за мъжете, ако имаше ръководство с инструкции за това какво и как да носят. Мъжкият стил, както много неща в живота, би бил по-лесен за мъжете, ако имаше ръководство с инструкции за това какво и как да носят. 2022-09-09T23:38:01+03:00 Какво предпочитат да носят мъжете?

<p><strong>Мъжкият стил</strong>, както много други неща в живота, би бил значително по-лесен за мъжете, ако имаше ръководство с инструкции за това какво и как да носят. Проблемът е, че да се научиш как да се обличаш, да изглеждаш и да се държиш като мъж, не е само въпрос на <strong>дрехи и аксесоари. </strong></p> <p>От начина, по който бръсне брадата си, през прическата, до продуктите за грижа, които използва, съвременният джентълмен трябва да се постарае много, за да впечатли околните.</p> <p><strong>Стилът на всеки мъж е част от неговата идентичност. </strong>Начинът, по който изглеждате, е пряко отражение на толкова много основни черти на вашата личност. Независимо дали искате да го признаете, или не, няма съмнение, че стилът играе решаваща роля както в личния, така и в професионалния ви живот.</p> <p>В тази статия ще ви разкажем повече за<strong> любимия стил на милиони мъже по света</strong>. Ще ви запознаем и с модните попадения, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви, ако искате да постигнете тези актуални визии.</p> <h2><span>Любима мъжка визия при мъжете</span></h2> <p>Знаете ли коя е любимата мъжка визия на повече от 60% от съвременното мъжко население? Това е всяка визия, свързана с &ldquo;casual&rdquo; стила &ndash; всяко мъжко облекло, което се характеризира като небрежно! Очаквахте ли този отговор?</p> <p><strong>&ldquo;Casual&rdquo;</strong><strong> стилът или ежедневното облекло</strong> се характеризира със своето спокойствие, леката доза елегантност, и това, че е перфектно за ежедневието. Тези дрехи <strong>обикновено съчетават личен комфорт и индивидуалност </strong>&ndash; тъй като трябва да комбинирате различни дрехи, за да създадете своя уникален аутфит.</p> <p>Експериментирайте с разнообразни модели и открийте кое работи най-добре за вас. Можете буквално да носите това, което искате, стига да не е <strong>официален мъжки костюм</strong>. Тогава определено няма да бъдете &ldquo;casual&rdquo;. Някои спортни мъжки костюми могат да се причислят и към &ldquo;casual&rdquo;стила, ако се комбинират с кецове и тениска например.</p> <p>Независимо дали решите да заложите на семпла визия, или искате да се почувствате като истински приключенци, <strong>&ldquo;casual&rdquo;</strong><strong> стилът може да се тълкува по различни начини</strong> в зависимост от ситуацията и мястото. Това ви изправя пред трудната задача да измислите какво да облечете, за да намерите баланс между официално и неофициално облекло.</p> <p>Този стил е силно повлиян от тенденциите - от улични визии до официални и висококласни такива. Но ако искате да сте сигурни, че притежавате всичко нужно за вашия ежедневен стил, има няколко вечни модела, които не трябва да пропускате.</p> <p>Ежедневното облекло обикновено се върти около набор от основни и класически модели, които <strong>формират градивните елементи на вашия личен стил</strong>. От удобни мъжки дънкови панталони или спортен мъжки панталон, до ежедневни мъжки ризи и маратонки. Без значение какво ще изберете, най-важното е да се<strong> чувствате уверено и комфортно.</strong></p> <h2><span>Как да я постигнете?</span></h2> <p>След като ви запознахме с най-любимата визия на по-голяма част от мъжете, е време да ви дадем насоки как да я постигнете. Ето и основните модни артикули, които искате да присъстват във вашия гардероб, за да се обличате в &ldquo;casual&rdquo; стил.</p> <h3><span>Деним</span></h3> <p>В основата на ежедневния тоалет от 50-те години на миналия век стои именно денимът. Страхотните<strong> мъжки дънкови панталони </strong>могат да се съчетаят с почти всичко и затова се харесват толкова от всеки мъж. Замислете се&hellip; едва ли има мъж, който няма поне един удобен дънков панталон.</p> <p>Ако искате да изглеждате по-стилно, изберете<strong> качествен чифт дънки с прави крачоли в тъмен цвят</strong>. За по-непринуден аутфит изберете модели в по-светли нюанси. Денимът винаги е надеждно решение и може да бъде съчетаван по различни начини.</p> <h3><span>Стилни мъжки тениски</span></h3> <p>Елегантните мъжки тениски с яка също са<strong> съществена</strong><strong> градивна</strong><strong> част от гардероба </strong><strong>и съвременния живот </strong><strong>на всеки мъж.</strong> Нежният памук, от който са изработени повечето тениски с яка, ги превръща в изключително комфортни, стилни и същевременно елегантни &ndash; може да се носят с всичко, дори и с официално мъжко сако.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/mazko-obleklo-lazarini.jpg" /></p> <p>Основното правило за всяка тениска е тя да бъде удобна и комфортна. Може да изберете и&nbsp;<strong>класическа памучна тениска</strong> с широко деколте в класически цветове, за да я съчетаете с всичко. Бялото, черното, сивото и бежовото са добри отправни точки.</p> <p>Можете да разчупите ежедневния си тоалет с някои смели модели, стилове и дизайни, които със сигурност ще привлекат вниманието на околните. Винаги се уверявайте, че сте <strong>намерили подходящата за вашия тип тяло</strong>. Искате тениска, която да прегръща тялото ви, но да не изглежда като втора кожа.</p> <h3><span>Поло блузи</span></h3> <p>Едно ниво на формалност над тениската, поло блузата е друго важно допълнение към спортно-елегантната мъжка мода. Няма как да сбъркате, когато се обличате небрежно, ако <strong>комбинирате първокласен чифт дънки с поло блуза. </strong></p> <p>Не е нужно да харчите много пари за добър<strong> мъжки пуловер с поло яка</strong>, но трябва да сте сигурни, че той отговаря на вашето телосложение. Въпреки това има няколко първокласни марки, които предлагат модели от <strong>висококачествени материали </strong>и със страхотна кройка. Така че, ако искате да похарчите повече пари за луксозно поло, напълно ще ви подкрепим!</p> <h3><span>Ежедневни ризи </span></h3> <p>Ежедневните мъжки ризи с дълъг или къс ръкав са от съществено значение, когато искате да изглеждате небрежно, но същевременно стилно, отличавайки се от тълпата. За по-непринуден външен вид<strong> може да навиете ръкавите на вашата мъжка риза. </strong></p> <p>Точно както с тениските, трябва да започнете да изграждате практичен гардероб с основни цветове и модни артикули. <strong>К</strong><strong>ласическа</strong><strong>та бяла</strong><strong> риза е точното попадение.</strong></p> <p><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/mazko-obleklo-lazarini-631ba2d1a011c.jpg" /></strong></p> <h3>&bdquo;<span>Чино</span>&ldquo; спортен мъжки панталон</h3> <p>Спортните мъжки панталони &bdquo;чино&ldquo; се свързват с мъже, които имат отличен стил, но също така знаят как да се забавляват.<strong> Поло тениска, комбинирана с </strong><strong>&bdquo;</strong><strong>чино</strong><strong>&ldquo;</strong><strong>, </strong>вместо с дънки, незабавно ще промени цялостния ви външен вид.</p> <p>Инвестирайте в правилната кройка и в класическите цветове като каки, тъмносиньо и бежово, тъй като се съчетават много по-лесно. Удобни и стилни, &bdquo;чино&ldquo; панталоните могат да ви помогнат да постигнете малко по-<strong>елегантен</strong><strong> ежедневен стил. </strong></p> <h3><span>Бермуди </span></h3> <p>Кой не обича бермуди? Въпреки че често са подценявани, <strong>тези </strong><strong>спортни къси </strong><strong>панталони са перфектни </strong><strong>при изграждането на</strong> <strong>&ldquo;casual&rdquo;</strong><strong> аутфит.</strong> В зависимост от повода и времето навън може да са подходящи както за разходка в парка или на плажа, така и за някое парти.</p> <p>Бермудите трябва да са от<strong> висококачествена материя</strong> и да стоят добре на тялото ви. Дори ако поводът не е официален и позволява да заложите на бермуди, се уверете, че не изглеждате прекалено небрежно. <strong>В</strong><strong>нимавайте как ги съчетавате,</strong> за да не оставите впечатление, че сте тръгнали навън по плажни шорти.</p> <h3><span>Ежедневни обувки </span></h3> <p>Обувките не са за пренебрегване дори когато се обличате кежуал. За щастие<strong> пазарът за луксозни маратонки</strong> отбеляза удивителен растеж през последните няколко години, като всеки месец се пускат нови модели от висок клас.</p> <p>За да постигнете перфектния ежедневен аутфит, <strong>заложете на бели маратонки,</strong> които могат да се носят с почти всичко. Изберете кожа, ако искате малко по-стилна визия. Черното, сивото и бежовото отново са най-класическите цветове, с които може да съчетаете всичко от гореизброените модни артикули.</p> <h3><span>Аксесоари</span></h3> <p>Аксесоарите са идеални, за да <strong>добавят нотка на индивидуалност към ежедневния ви тоалет</strong> и да подобрят цялостната ви визия. Можете да останете верни на класиката с аксесоари като часовник, слънчеви очила и шапка, или да отидете напълно в обратната посока с<strong> мъжка чанта или бижута. </strong>При някои по-формални поводи може да заложите на небрежна и разчупена вратовръзка или папийонка, но в последните години папийонките са все по-предпочитани от повечето мъже.</p> <h2><span>Защо е важно да инвестирате в качествени модели?</span></h2> <p>Когато купувате дрехи и аксесоари<strong> винаги трябва да инвестирате в качествени артикули, </strong>които ще издържат по-дълго във времето. Създаването на базов или капсулен гардероб се прави постепенно и определено е инвестиция, която си заслужава.</p> <p>Ако купувате дрехи и обувки според това дали са модерни, или не, най-вероятно няма да се задържат в гардероба ви повече от един сезон. Не бива да харчите твърде много за тях. За сметка на това,<strong> класическите ежедневни модели ще останат с вас години наред. </strong></p> <p>&ldquo;Casual&rdquo; стилът успява да превземе мъжкия свят и да се наложи като любим на милиони мъже по света. Той е класически, изчистен и най-вече - удобен. Искате да изглеждате добре, но не прекалено официално? Ежедневният стил е вашето решение!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/casual-mazko-obleklo-lazarini.jpg" /></p> <p>След като ви споделихме как лесно може да постигнете небрежна ежедневна визия, е време да ви кажем откъде да си набавите всичко нужно за нея. В<strong> LAZARINI</strong> ще откриете <strong>разнообразие от модели, стилове и цветове</strong>, които ще ви паснат перфектно и ще ви накарат да се чувствате уверени в себе си!</p>

Сравнение на продукти