Блог

Кои са най-добрите практики в спортно-елегантната мъжка мода? 16.10.2021 20:45

Кои са най-добрите практики в спортно-елегантната мъжка мода?

Един от най-разпространените и любими на много мъже е спортно-елегантният стил на обличане, предлагащ удобство, съчетано с модерен дизайн. Характерните особености при този стил са по-изчистени мъжки облекла, но същевременно с оригинален дизайн. Удобните тъкани, като памук или друг тип естествени материи, в комбинация с леки примеси, също на почит.

Основните изисквания при тези мъжки облекла са комфорт и гъвкавост. Повечето спортно-елегантни мъжки дрехи се характеризират с ярки цветове, декорации, джобове, щампи и принтове, както и много други допълващи дизайна елементи. Обхватът на спортно-елегантното мъжко облекло е наистина огромен.

Към този стил на обличане при мъжете се включват:

Този стил смело навлиза в живота на все повече мъже от всички възрасти, тъй като се комбинира много лесно с други стилове, което е признак за широка функционалност и удобство.

В съвременната мъжка мода, този “casual” стил без съмнение ще става все по-популярен. Желанието на всеки човек да изглежда модерно, стилно и небрежно в своето ежедневие дори в по-зряла възраст, е от решаващо значение.

Ако заложите на този стил на обличане,  ще изглеждате енергични и съвременни, с голямо желание за експериментиране.

Основните критерии при избора на този тип мъжки дрехи са удобство, практичност, функционалност и комфорт:  спортно-елегантният стил предлага всичко това. А когато се съчетае правилно, ще ви гарантира един безупречен външен вид, с който ще накарате околните да се обръщат!

Нека да разгледаме кои са най-добрите практики през последните години в спортно-елегантната мъжка мода.

 

Мъжки костюм с кецове

Ако в ранните години спортното облекло се е асоциирало единствено със спорт, като вид униформа за мъжете, ангажирани в професионални спортове… днес нещата са доста по-различни. Този стил е завладява света с бързи темпове, а някои от комбинациите, като мъжки спортен костюм с кецове, са тотален хит през последните години.

Както и преди, основният акцент е върху комфорта и удобството. Спортно-елегантните мъжки костюми са доста по-непретенциозни от официалните мъжки костюми, придават повече свобода, а допълнението от спортни мъжки обувки вдъхва допълнителна нотка от активния начин на живот в съвремието.

Имайте предвид, че когато комбинирате мъжки костюм с кецове или „сникърси“, трябва да спазвате някои основни правила, за да изглеждате стилно, а не претрупано. Изберете правилните мъжки обувки - те трябва да си пасват с костюма цветово и да не контрастират прекалено много, все пак търсим цялостна симбиоза.

Избирайки комбинацията от спортен мъжки костюм и кецове, трябва да сте наясно, че ще бъдете обект на по-голямо внимание. Ето защо е добре да заложите на нещо качествено, елегантно, модерно, но не много екстравагантно.

Категорично избягвайте ярките нюанси както при обувките, така и при костюма! Избягвайте и сатенените елементи при мъжките сака, когато сте заложили на комбинация с кецове. Модерните "футуристични" спорни мъжки обувки или кецове с оригинален дизайн също не са подходящи при тази комбинация. Вместо това се доверете на неутрални цветове при обувките като бял, сив или черен.

 

Спортно мъжко сако с класически обувки „Оксфорд“

Спортно-елегантна визия бихте могли да постигнете и с класически официални обувки. Нека първо кажем няколко думи за този вид обувки.

„Оксфорд“ са класически мъжки обувки, които се отличават със семпъл и изключително елегантен дизайн. Ето защо съчетанието им с строго-елегантен мъжки костюм е една от най-предпочитаните комбинации, която може да срещнете дори на гала церемонии като „вечерта на Оскарите“. Друг елемент, който е характерен за този вид мъжки обувки, е нисък ток, затворени връзки, както и височина под глезена.

Разбира се, това не означава, че експериментите са забранени. Напротив, тук идва и интересната част, тъй като спортно-елегантният стил при мъжките облекла представя интересни и запомнящи се съчетания между спортни мъжки сака и „Оксфорд“ обувки. Надолу може спокойно да заложите на спортни мъжки панталони тип „чино“, постигайки интересна презентация между класика и съвременен стил.

И тук, както при комбинацията с кецове, е важно не само да изберете тези, които Ви допадат, но и да се съобразите с дрехите, които ще носите.

Затова съчетайте добре цветовете и моделите. Не избирайте прекалено ярки нюанси, но все пак, ако искате да се откроите, не залагайте единствено на черно и бяло. Добавете малко „живот“ в комбинацията. Подметките на обувките обикновено се правят в по-светъл и ярък цвят за да придадат завършен вид и допълнителна нотка индивидуализъм.

Не забравяйте, че е много е важно и какъв материал ще изберете за Вашия личен комфорт. В колекцията от мъжки обувки и облекла на LAZARINI ще откриете единствено премиум материи и материали, гарантирайки си удобство при употреба.

Минимализъм

Въпреки че някои мъже смятат този стил за леко скучен, това съвсем не е така! Модерният минимализъм в мъжкото облекло е в състояние да подчертае индивидуалността на всеки мъж, изкарвайки на преден план всяка негова положителна черта.

Тези мъжки облекла се характеризират със сдържаност и елегантност. Минимализъмът в спортно-елегантното облекло е много разпространен, защото позволява с малко неща да постигнете страхотни резултати.

Избирате дрехи, които ви подхождат, но не съдържат излишни декорации, за да постигнете цялостна и завършена визия. Тези, които все още мислят, че този стил е само в бяло, сиво и черно, много грешат.

Минималистичната визия приема всички цветове, така че може да избирате смело своите любими. Имате свободата на цветовете, която просто трябва да използвате правилно без излишни декорации и прекалено много елементи.

Флорални принтове

Измина още един сезон, в който флоралните мотиви продължават да покоряват модните сцени. Сезон след сезон те остават на върха и неуморно доказват своята практичност, гъвкавост и приложимост на практика.

Най-актуални са през пролетта и лятото, но откриват своето място и през по-студените месеци. Флоралните мотиви пресъздават интригуващи дизайни и модели, сякаш прецизно рисувани с четка от известни художници.

Разбира се, специална част заемат в спортно-елегантната мъжка мода, като най-вече се откриват в тениски, спортни мъжки блузи и ризи, а дори и кецове. Все повече мъже са впечатлени от  този тренд и това е напълно обяснимо.

Те придават един по-модерен, по-свеж вид и привличат погледите на срещуположния пол.  Освен че са много модерни, те добавят и нотка креативност в ежедневието. Най-търсените и подходящи материи при този тренд са памук и лен. 

Очертава се флоралните мотиви при спортно-елегантните мъжки ризи и тениски да завладеят модните подиуми и през 2022 г. Тези пъстри и експресивни принтове ще ви помогнат да разчупите ежедневното облекло, придавайки му повече стил и елегантност.

Бъдете смели, бъдете креативни и заложете на по-различното, откривайки се си в колекцията от мъжки облекла на LAZARINI. Следете блога ни за още интересни новости около света на модата.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Кои са най-добрите практики в спортно-елегантната мъжка мода?

Най-добрите практики в мъжката мода - Блог LAZARINI

Кои практики и стилове в мъжката мода са най-предпочитани от мъжете през последните години? Тенденциите се менят бързо, но отговорите ще намерите тук. Кои практики и стилове в мъжката мода са най-предпочитани от мъжете през последните години? Тенденциите се менят бързо, но отговорите ще намерите тук. 2021-10-16T20:55:43+03:00 Кои са най-добрите практики в спортно-елегантната мъжка мода?

<p><span style="color: #000000;">Един от най-разпространените и любими на много мъже е <strong>спортно-елегантният стил на обличане, предлагащ удобство, съчетано с модерен дизайн</strong>. Характерните особености при този стил са по-изчистени мъжки облекла, но същевременно с оригинален дизайн. Удобните тъкани, като памук или друг тип естествени материи, в комбинация с леки примеси, също на почит.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Основните изисквания при тези мъжки облекла са комфорт и гъвкавост</strong>. Повечето спортно-елегантни мъжки дрехи се характеризират с ярки цветове, декорации, джобове, щампи и принтове, както и много други допълващи дизайна елементи. Обхватът на спортно-елегантното мъжко облекло е наистина огромен.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Към този стил на обличане при мъжете се включват: </strong></span></p> <ul> <li><span style="color: #000000;">Мъжки тениски</span></li> <li><span style="color: #000000;">Мъжки блузи с яка или тип &bdquo;поло&ldquo;</span></li> <li><span style="color: #000000;">Бермуди</span></li> <li><span style="color: #000000;"><a href="https://lazarini.eu/category/pantaloni"><strong>Спортни мъжки панталони &ndash; тип &bdquo;чино&ldquo; </strong></a></span></li> <li><span style="color: #000000;">Дънкови мъжки панталони</span></li> <li><span style="color: #000000;">Мъжки жилетки</span></li> <li><span style="color: #000000;"><a href="https://lazarini.eu/category/puloveri"><strong>Мъжки пуловери </strong></a></span></li> <li><span style="color: #000000;">Мъжки якета</span></li> <li><span style="color: #000000;">шапки</span></li> <li><span style="color: #000000;">шалове</span></li> <li><span style="color: #000000;">ръкавици</span></li> <li><span style="color: #000000;"><a href="https://lazarini.eu/category/obuvki"><strong>Спортно-елегантни мъжки обувки </strong></a></span></li> <li><span style="color: #000000;">чанти и раници</span></li> </ul> <p><span style="color: #000000;"><strong>Този стил </strong>смело навлиза в живота на все повече мъже от всички възрасти, тъй като се комбинира много лесно с други стилове, което е признак за широка функционалност и удобство.</span></p> <p><span style="color: #000000;">В съвременната мъжка мода,<strong> този </strong><strong>&ldquo;casual&rdquo;</strong><strong> стил без съмнение ще става все по-популярен. </strong>Желанието на всеки човек да изглежда модерно, стилно и небрежно в своето ежедневие дори в по-зряла възраст, е от решаващо значение.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Ако заложите на този стил на обличане,&nbsp; ще <strong>изглеждате енергични и съвременни, с голямо желание за експериментиране</strong>.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Основните критерии при избора на този тип мъжки дрехи са удобство, практичност, функционалност и комфорт: &nbsp;спортно-елегантният стил предлага всичко това. А <strong>когато се съчетае правилно, ще ви гарантира един безупречен външен вид</strong>, с който ще накарате околните да се обръщат!</span></p> <p><span style="color: #000000;">Нека да разгледаме&nbsp;кои са <strong>най-добрите практики през последните години в спортно-елегантната мъжка мода.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>&nbsp;</strong></span></p> <h2><span style="color: #000000;"><strong>Мъжки костюм с кецове</strong></span></h2> <p><span style="color: #000000;">Ако в ранните години спортното облекло се е асоциирало единствено със спорт, като вид униформа за мъжете, ангажирани в професионални спортове&hellip; днес нещата са доста по-различни. <strong>Т</strong><strong>ози стил е завладява света с бързи темпове</strong>, а някои от комбинациите, като мъжки спортен костюм с кецове, са тотален хит през последните години.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Както и преди,<strong> основният акцент е върху комфорта и удобството</strong>. Спортно-елегантните мъжки костюми са доста по-непретенциозни от официалните мъжки костюми, придават повече свобода, а допълнението от спортни мъжки обувки вдъхва допълнителна нотка от активния начин на живот в съвремието.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Имайте предвид, че <strong>когато комбинирате мъжки костюм с кецове или &bdquo;сникърси&ldquo;, трябва да спазвате някои основни правила,</strong> за да изглеждате стилно, а не претрупано. Изберете правилните мъжки обувки - те трябва да си пасват с <a href="https://lazarini.eu/category/kostyumi"><strong>костюма</strong></a> цветово и да не контрастират прекалено много, все пак търсим цялостна симбиоза.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/kostum-s-kecove-lazarini.jpg" /></span></p> <p><span style="color: #000000;">Избирайки комбинацията от спортен мъжки костюм и кецове, трябва да сте наясно, че ще бъдете обект на по-голямо внимание. Ето защо е добре да<strong> заложите на нещо качествено, елегантно, модерно, но не много екстравагантно.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">Категорично избягвайте ярките нюанси както при обувките, така и при костюма! Избягвайте и сатенените елементи при мъжките сака, когато сте заложили на комбинация с кецове. Модерните "футуристични" спорни мъжки обувки или кецове с оригинален дизайн също не са подходящи при тази комбинация. Вместо това се доверете на неутрални цветове при обувките като бял, сив или черен.</span></p> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <h2><span style="color: #000000;"><strong>Спортно мъжко сако с класически обувки &bdquo;Оксфорд&ldquo;</strong></span></h2> <p><span style="color: #000000;">Спортно-елегантна визия бихте могли да постигнете и с класически официални обувки. Нека първо кажем няколко думи за този <strong>вид обувки.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>&bdquo;Оксфорд&ldquo; са класически мъжки обувки</strong>, които се отличават със семпъл и изключително елегантен дизайн. Ето защо съчетанието им с строго-елегантен мъжки костюм е една от <strong>най-предпочитаните комбинации, която може да срещнете дори на гала церемонии като &bdquo;вечерта на Оскарите&ldquo;.</strong> Друг елемент, който е характерен за този вид мъжки обувки, е нисък ток, затворени връзки, както и височина под глезена.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Разбира се, това не означава, че експериментите са забранени. Напротив, тук идва и интересната част, тъй като спортно-елегантният стил при мъжките облекла представя интересни и запомнящи се съчетания между спортни мъжки сака и &bdquo;Оксфорд&ldquo; обувки. Надолу може спокойно да заложите на спортни мъжки панталони тип &bdquo;чино&ldquo;, постигайки интересна презентация между класика и съвременен стил.</span></p> <p><span style="color: #000000;">И тук, както при комбинацията с кецове, е важно не само да изберете тези, които Ви допадат, но и да се съобразите с дрехите, които ще носите.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Затова съчетайте добре цветовете и моделите.</strong> Не избирайте прекалено ярки нюанси, но все пак, ако искате да се откроите, не залагайте единствено на черно и бяло. Добавете малко &bdquo;живот&ldquo; в комбинацията. Подметките на обувките обикновено се правят в по-светъл и ярък цвят за да придадат завършен вид и допълнителна нотка индивидуализъм.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Не забравяйте, че е много е важно и какъв материал ще изберете за Вашия личен комфорт. В колекцията от мъжки обувки и облекла на LAZARINI ще откриете единствено премиум материи и материали, гарантирайки си удобство при употреба.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong></strong></span></p> <h2><span style="color: #000000;"><strong>Минимализъм</strong></span></h2> <p><span style="color: #000000;">Въпреки че някои мъже смятат този стил за леко скучен, това съвсем не е така! <a href="https://lazarini.eu/article/kakvo-oznachava-minimalistichnostta-v-majkata-moda">Модерният минимализъм в мъжкото облекло</a> е в<strong> състояние да подчертае индивидуалността на всеки мъж, </strong>изкарвайки на преден план всяка негова положителна черта.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Тези мъжки облекла се характеризират със сдържаност и елегантност. <strong>Минимализъмът в спортно-елегантното облекло е много разпространен</strong>, защото позволява с малко неща да постигнете страхотни резултати.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Избирате дрехи, които ви подхождат, но не съдържат излишни декорации, за да постигнете <strong>цялостна и завършена визия</strong>. Тези, които все още мислят, че този стил е само в бяло, сиво и черно, много грешат.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bala-riza-lazarini.jpg" /></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Минималистичната визия приема всички цветове</strong>, така че може да избирате смело своите любими. Имате свободата на цветовете, която просто трябва да използвате правилно без излишни декорации и прекалено много елементи.</span></p> <p><span style="color: #000000;"></span></p> <h2><span style="color: #000000;"><strong>Флорални принтове</strong></span></h2> <p><span style="color: #000000;">Измина още един сезон, в който <strong>флоралните мотиви продължават да покоряват модните сцени.</strong> Сезон след сезон те остават на върха и неуморно доказват своята практичност, гъвкавост и приложимост на практика.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Най-актуални са през пролетта и лятото, но откриват своето място и през по-студените месеци. <strong>Флоралните мотиви</strong> пресъздават интригуващи дизайни и модели, сякаш прецизно рисувани с четка от известни художници.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Разбира се, специална част заемат в спортно-елегантната мъжка мода,</strong> като най-вече се откриват в тениски, спортни мъжки блузи и ризи, а дори и кецове. Все повече мъже са впечатлени от&nbsp; този тренд и това е напълно обяснимо.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Те придават един<strong> по-модерен, по-свеж вид</strong> и привличат погледите на срещуположния пол.&nbsp; Освен че са много модерни, те добавят и нотка креативност в ежедневието. <strong>На</strong><strong>й-търсените и подходящи материи при този тренд са&nbsp;памук и лен.&nbsp;</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/riza-floralni-motivi-lazarini.jpg" /></strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">Очертава се флоралните мотиви при<strong> спортно-елегантните </strong><a href="https://lazarini.eu/category/rizi"><strong>мъжки ризи</strong></a><strong> и тениски</strong> да завладеят модните подиуми и през 2022 г. Тези<strong> пъстри и експресивни принтове </strong>ще ви помогнат да разчупите ежедневното облекло, придавайки му повече стил и елегантност.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Бъдете смели, бъдете креативни и заложете на по-различното, откривайки се си в колекцията от мъжки облекла на <strong>LAZARINI.</strong>&nbsp;Следете блога ни за още интересни новости около света на модата.</span></p> <p>&nbsp;</p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-478"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 478, is_bundle: 0, parameters: [] }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти