Блог

Мъжка Мода за Сватбен Сезон 2021 09.09.2021 22:13

Мъжка Мода за Сватбен Сезон 2021

Тенденции при младоженците и избора на мъжки костюм

Предстои ви сватба? Чудесно и поздравления! Определено сватбеният сезон тече с пълна сила и оставя след себе си не малко красиви моменти и спомени за цял живот.

Минала е емоцията от това да предложите брак на своята избрана дама, но сега ви очакват доста организационни и може би изтощителни дни. Не се тревожете, знаем, че дамите имат повече задължения и приготовления. Това обаче съвсем не означава, че мъжът "ще се измъкне" без приготовления.

За да бъде визията на мъжа стилно завършена, се предлага голяма гама от аксесоари и компоненти, която включва ризи, вратовръзки, папионки и ботунели, колани и др. Сватбата е важно събитие, на което младоженците, както и кумовете, трябва да изглеждат безупречно.

За стила, подходящите мъжки костюми за сватба и допълващите ги аксесоари бихте могли да се доверите на професионалните консултанти в бутиците, които „от А до Я“ ще съдействат за избора на онзи правилен мъжки костюм, създаден именно за вашия повод.

Подходящият сватбен костюм може да е в черно, синьо или сиво. Поне най-честите варианти, които господата избират са именно тези.

Ако изберете да добавите мъжки елек отдолу, той може да е в същия цвят като вашия костюм за сватба, но също така може да заложите и на контрастен цвят. Най-важно е в деня на сватбата си, мъжът да се чувства удобно в дрехите си, за да мине всичко гладко.

Обърнете внимание на детайлите и задължително съобразете визията с тази на булката. Акцентирайте върху основните аспекти, които са важни за булката, включвайки ги в младоженската визияили като аксесоар, или като малък детайл, изразен цветово.

Не е тайна, че мъжете не са фенове на дългите разходки и обиколки по магазините. Именно затова изборът на сватбеното облекло при много мъже остава за последния миг преди сватбата. Истината е, че мъжете също имат нужда от много проби, съобразяване с редица фактори и не по-малко обикаляне по магазини.

 

Избор на плат и съобразяване с модните тенденции в колористиката

 

Относно избора и качеството на плата е важно да се съобрази сезона на сватбата – ако тя е през зимата, платът трябва да е по-тежък, за пролет – трябва да е по-лек, а ако е лято, е нещо съвсем различно.

Изборът на подходящ цвят при всички мъжки сватбени костюми е още едно от основните предизвикателства – ако е черен, може да използваме плат, който е подходящ за всеки сезон. Но ако цветът е сив или син, тогава трябва да се избере плат спрямо сезона.

Според Института за цветовете на „Pantone“ най-доброто в сезон 2021 е жълто-сивият цветен дует.  С послание за сила и нежност двата цвята обрисуват много лекота и стил на повода ви. Според „Pantone“ цветовете са избрани, за да представят „силата на духа“ и някои много необходими позитиви.

Сивият цвят представлява „стабилна основа“, докато жълтият е като нашата светлина в края на тунела или надеждата за по-доброто.

За щастие цветовата комбинация е изключително приветлива и предразполага за много оригинални комбинации на украса, аксесоари и тематични декорации.

Изборът на вашата цветова схема е само началото от създаването на вашия уникален и запомнящ се ден. Включете го в поканите и цялостния дизайн на сватбата. По този начин всеки детайл ще бъде перфектен.

Поканите, подаръчетата за гости, дребните детайли, които си мислите, че са незначителни - всъщност придават още по-красив и топъл нюанс на събитието ви, без дори да го осъзнаете на момента.

Сигурни сме, че всяка двойка копнее техния празник да бъде запомнен от гостите - не само от роднините, но и от приятелите. Затова не се страхувайте да дадете ход на мечтите си, за които почти винаги е нужно малко повече въображение и креативност.

Разликата в структурата, фигурата и осанката понякога се превръщат в "препъни камъчето" в избора на тоалет

Има много неща, които трябва да съобразите спрямо визията и излъчването ви.  И ако вталените мъжки сака прилягат перфектно на някои мъже, то за други те съвсем не са толкова подходящи.

Ето някои дребни съвети, които ще направят периода преди сватбата по-лек.

4-3 месеца преди сватбата

Най-вероятно вече сте избрали стила, цветовете и темата на предстоящата сватба. Ние ви съветваме няколко месеца преди сватбата да сте пробвали поне 3-4 различни визии за сватбени костюми, за да решите кой е най-подходящ за вас - елегантен мъжки смокинг  с папийонка, класически мъжки костюм от три части или просто небрежен костюм.

Помислете кои аксесоари биха придали към вашата визия индивидуалност

Бяла или цветна риза, ярка бутониера, съчетана с тематиката на сватбата, класически  часовник, цветен елек или традиционна вратовръзка, съобразена с цветовете и темата.

Тук е моментът да вметнем, че на този етап е почти задължително да имате категорично решение – вратовръзка или папийонка. Не подценявайте и този избор.

Ако решите да заложите на смокинг или костюм, изработени по поръчка, 3 месеца преди сватбата е най-доброто време за намиране на бутик или ателие. Съветваме ви да не гласувате доверие на непознати ателиета.

1 месец преди сватбата

Уверете се, че имате достатъчно време за евентуални корекции по избраната визия. Всяко ателие може да направи леки корекции при скъсяване на отделни части от костюма например. Ако заложите на ушиване по поръчка е препоръчително да знаете датата на последната проба поне месец преди сватбата. По този начин ще сте сигурни, че всичко е наред, а ако случайно не е, ще имате време за реакция.

В деня преди сватбата

Извадете костюма си от гардероба и го закачете някъде на закачалка, за да може хубаво да се изпъне.

Сутринта на сватбения ден

Ако не може да се похвалите с гъста и красива брада, не забравяйте да се обръснете. Но за да се избегнат порязвания по лицето е добре да внимавате много, предвид вълнението от сватбения ден.

Знаем, че сте се бръснали стотици пъти, но напрежението и адреналинът могат тотално да объркат дори и ежедневните ритуали.

Не прикрепяйте бутониера към ревера на сакото си сами! Това трябва да направят булката или кумата.

Най-важното – не се притеснявайте. Поемете дълбоко дъх и погледнете отново към себе си в огледалото. Готови сте да се срещнете с най-красивата булка – вашата!

В колекцията на LAZARINI ще откриете широка гама от цветове и разнообразни мъжки костюми за сватба, подкрепени с над 25-годишна история и традиции в модата и елегантното мъжко облекло за сватба.

Доверете ни се, за да преживеем този специален момент заедно.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Мъжка Мода за Сватбен Сезон 2021

Мъжка Мода за Сватбен Сезон 2021 - Блог LAZARINI

Предстои ви сватба? Представяме ви пълно ръководство с интересни съвети и трикове за сватбената визия, както и подготовката за цялото събитие. Предстои ви сватба? Представяме ви пълно ръководство с интересни съвети и трикове за сватбената визия, както и подготовката за цялото събитие. 2021-09-10T17:39:22+03:00 Мъжка Мода за Сватбен Сезон 2021

<h2><span style="color: #000000;">Тенденции при младоженците и избора на мъжки костюм</span></h2> <p><span style="color: #000000;"></span></p> <p><span style="color: #000000;">Предстои ви сватба? Чудесно и поздравления! Определено<strong> сватбеният сезон тече с пълна сила</strong> и оставя след себе си не малко красиви моменти и спомени за цял живот.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Минала е емоцията от това да предложите брак на своята избрана дама, <strong>но сега </strong><strong>ви</strong><strong> очакват до</strong><strong>с</strong><strong>та организационни и може би изтощителни дни.</strong> Не се тревожете, знаем, че дамите имат повече задължения и приготовления. Това обаче съвсем не означава, че мъжът "ще се измъкне" без приготовления.</span></p> <p><span style="color: #000000;">За да бъде визията на мъжа стилно завършена, се предлага <strong>голяма гама от аксесоари</strong><strong> и компоненти</strong>, която включва <a href="https://lazarini.eu/category/rizi"><strong>ризи</strong></a>, <a href="https://lazarini.eu/category/vratovrazki"><strong>вратовръзки</strong></a>, папионки и ботунели, колани и др. Сватбата е важно събитие, на което младоженците, както<strong> и кум</strong><strong>овете,</strong><strong> трябва да изглеждат безупречно. </strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">За стила, <strong>подходящите </strong><strong>мъжки </strong><a href="https://lazarini.eu/category/kostyumi"><strong>костюми</strong></a> за сватба и допълващите ги аксесоари бихте могли да се доверите на професионалните консултанти в бутиците, които &bdquo;от А до Я&ldquo; ще съдействат за<strong> избора на онзи правилен </strong><strong>мъжки </strong><strong>костюм</strong>, създаден именно за вашия повод.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Подходящият сватбен костюм може да е в черно, синьо или сиво. Поне най-честите варианти, които господата избират са именно тези.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Ако <strong>изберете да добавите </strong><strong>мъжки </strong><strong>елек отдолу</strong>, той може да е в същия цвят като вашия костюм за сватба, но също така може да заложите и на контрастен цвят. Най-важно е в деня на сватбата си, <strong>мъжът да се чувства </strong><strong>удобно в дрехите си</strong><strong>, за да мине всичко гладко.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">Обърнете внимание на<strong> детайлите и </strong><strong>задължително съобразете визията с тази на булката</strong>. Акцентирайте върху основните аспекти, които са важни за булката, включвайки ги в младоженската визия<strong> &ndash; </strong>или като аксесоар, или като малък детайл, изразен цветово.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Не е тайна, че <strong>мъжете не са фенове на дългите разходки и обиколки по магазините. </strong>Именно затова изборът на сватбеното облекло при много мъже остава за последния миг преди сватбата. Истината е, че <strong>мъжете също имат нужда от много проби</strong>, съобразяване с редица фактори и не по-малко обикаляне по магазини.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/svatben-sin-kostum.jpg" /></span></p> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <h2><span style="color: #000000;">Избор на плат и съобразяване с модните тенденции в колористиката</span></h2> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <p><span style="color: #000000;">Относно избора и качеството на плата е важно да се съобрази сезона на сватбата &ndash; ако тя е през зимата, платът трябва да е по-тежък, за пролет &ndash; трябва да е по-лек, а ако е лято, е нещо съвсем различно.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Изборът на подходящ цвят при всички мъжки сватбени костюми е още едно от основните предизвикателства &ndash; ако е черен, може да използваме плат, който е подходящ за всеки сезон. Но ако цветът е сив или син, тогава трябва да се избере плат спрямо сезона.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Според Института за цветовете на &bdquo;Pantone&ldquo; най-доброто в сезон 2021 е жълто-сивият цветен дует.&nbsp; С послание за сила и нежност двата цвята обрисуват много лекота и стил на повода ви. Според &bdquo;Pantone&ldquo; цветовете са избрани, за да представят &bdquo;силата на духа&ldquo; и някои много необходими позитиви.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Сивият цвят представлява &bdquo;стабилна основа&ldquo;, докато жълтият е като нашата светлина в края на тунела или надеждата за по-доброто.</span></p> <p><span style="color: #000000;">За щастие цветовата комбинация е изключително приветлива и предразполага за много оригинални комбинации на украса, аксесоари и тематични декорации.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Изборът на вашата цветова схема е само началото от създаването на вашия уникален и запомнящ се ден. Включете го в поканите и цялостния дизайн на сватбата. По този начин всеки детайл ще бъде перфектен.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Поканите, подаръчетата за гости, дребните детайли, които си мислите, че са незначителни - всъщност придават още по-красив и топъл нюанс на събитието ви, без дори да го осъзнаете на момента.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Сигурни сме, че всяка двойка копнее техния празник да бъде запомнен от гостите - не само от роднините, но и от приятелите. Затова не се страхувайте да дадете ход на мечтите си, за които почти винаги е нужно малко повече въображение и креативност.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/klasiceski-kostum.jpg" /></span></p> <h2><span style="color: #000000;">Разликата в структурата, фигурата и осанката понякога се превръщат в "препъни камъчето" в избора на тоалет</span></h2> <p><span style="color: #000000;">Има много неща, които<strong> трябва да съобразите спрямо визия</strong><strong>та</strong><strong> и излъчване</strong><strong>то ви</strong><strong>. </strong>&nbsp;И ако вталените мъжки сака прилягат перфектно на някои мъже, то за други те съвсем не са толкова подходящи.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Ето някои дребни съвети, които ще <strong>направят периода преди сватбата по-</strong><strong>лек</strong><strong>.</strong></span></p> <h3><span style="color: #000000;">4-3 месеца преди сватбата</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Най-вероятно вече сте<strong> избрали стила</strong><strong>, </strong><strong>цветовете</strong> и темата на предстоящата сватба. Ние ви съветваме няколко месеца преди сватбата да сте <strong>пробвали поне 3</strong><strong>-4 различни визии за сватбени костюми</strong>, за да решите кой е най-подходящ за вас - елегантен мъжки смокинг&nbsp; с папийонка, класически мъжки костюм от три части или просто небрежен костюм.</span></p> <h2><span style="color: #000000;">Помислете кои аксесоари биха придали към вашата визия индивидуалност</span></h2> <p><span style="color: #000000;">Бяла или цветна риза, ярка бутониера, <strong>съчетана с тема</strong><strong>тиката</strong><strong> на сватбата</strong>, класически&nbsp; часовник, цветен елек или традиционна вратовръзка, съобразена с цветовете и темата.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Тук е моментът да вметнем, че<strong> на този етап е почти задължително да имате категорично решение</strong> &ndash; вратовръзка или папийонка. Не подценявайте и този избор.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Ако решите да заложите на смокинг или костюм, изработени по поръчка, <strong>3 месеца преди сватбата е най-доброто време за намиране на </strong><strong>бутик</strong><strong> или ателие.</strong> Съветваме ви да не гласувате доверие на непознати ателиета.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/satenen-kostum.jpg" /></span></p> <h3><span style="color: #000000;">1 месец преди сватбата</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Уверете се, че имате достатъчно време за евентуални корекции по избраната визия. Всяко ателие може да направи леки корекции при скъсяване на отделни части от костюма например. Ако заложите на ушиване по поръчка е <strong>препоръчително да знаете датата на последната проба поне месец преди сватбата.</strong> По този начин ще сте сигурни, че всичко е наред, а ако случайно не е, ще имате време за реакция.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">В деня преди сватбата</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Извадете костюма си от гардероба и го <strong>закачете някъде</strong><strong> на закачалка</strong><strong>, за да може хубаво да се изпъне. </strong></span></p> <h3><span style="color: #000000;">Сутринта на сватбения ден</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Ако не може да се похвалите с гъста и красива брада,<strong> не забравяйте да се обръснете.</strong> Но за да се избегнат порязвания по лицето е добре да внимавате много, предвид вълнението от сватбения ден.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Знаем, че сте се бръснали стотици пъти, но <strong>напрежението и адреналинът могат тотално да объркат</strong> дори и ежедневните ритуали.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Не прикрепяйте бутониера към ревера на сакото си сами! Това трябва да направят булката или кумата.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Най-важното &ndash;<strong> не се притеснявайте</strong>. Поемете дълбоко дъх и погледнете отново към себе си в огледалото. Готови сте да се <strong>срещнете с най-красивата булка &ndash; </strong><strong>в</strong><strong>ашата!</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>В колекцията на </strong><strong>LAZARINI</strong><strong> ще откриете широка гама от цветове и разнообразни мъжки костюми за сватба, подкрепени с над 25-годишна история и традиции в модата и елегантното мъжко облекло за сватба.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Доверете ни се, за да преживеем този специален момент заедно.</strong></span></p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-528"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 528, is_bundle: 0, parameters: {'template':"basic",'action':"cart",'font_size':"16",'display_sku':"1",'display_properties':"1",'display_description':"1"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти