Блог

Модерните Мъжки Блузи През 2021г. – Цветове и най-добрите съчетания 31.07.2021 21:38

Модерните Мъжки Блузи През 2021г. – Цветове и най-добрите съчетания

Отне повече от десетилетие на мъжките блузи с яка да се завърнат на модната сцена, но както повечето модни трендове умеят добре, така и модата около блузите с „поло“ яка през последните няколко сезона се завръща в пълния си блясък.

Изключително стилен, елегантен и привличащ вниманието мъжки моден артикул, подходящ за петъчно вечерно събиране с приятели през летния сезон. Разбира се, спортно-елегантните мъжки ризи също са добра алтернатива за тези поводи, но при покачващите се летни температури, късият ръкав при мъжките блузи със стилна „поло“ яка ще ви предложи повече комфорт.

Емблематичната „поло“ яка придава несравним характер към всеки модел мъжка блуза… характер и индивидуалност, които класическата тениска не може да ви даде. Може да заложите на блузите с яка в редица ситуации – в съчетание с бермуди през уикенда, в комбинация с дънкови мъжки панталони в бара или с ленен мъжки костюм, подходящ за лятно сватбено тържество.

Свободата, високият статус и бохемският стил, които придава тази модна находка, са несравним акцент, който несъмнено бихте добавили към всяка една визия.

 

Актуални цветове и съчетания при мъжките блузи в спортно-елегантен стил

От няколко сезона насам се забелязва все по-голяма креативност и липса на правила в мъжката мода особено през летния сезон, когато на почит са ярките цветове, дизайни и принтове. Флоралните цветове отлично представят точно този тренд.

Огромни фигури във всякакви форми, разнообразни принтове и диджитали, рисуване на пъстри картини върху цветни забележителни дизайни – това са част от акцентите, които ще забележите на пазара при мъжките облекла и този сезон.

Разбира се, тези многоцветни модели са подходящи при изграждането на запомняща се визия в спортно-елегантен стил, но не и за визията ви при по-формални събития или по-консервативна офис среда.

Пурпурно, алено, бордо, както и да го наречете, червеният цвят е  нещо, от което много мъже се страхуват, но несъмнено ще се превърне в един от хитовете през сезон пролет-лято 2021.

Разбира се, има и много други ярки цветове, които ще са много актуални през този сезон, но при спортно-елегантните мъжки блузи с яка ще обърнем по-специално внимание именно на червените нюанси.

Червеният цвят е един от основните и често се свързва със сила, висок статус и желание. Според проучване в списание “Journal of Personality” жените са по-склонни да приемат мъж за привлекателен, когато този мъж по някакъв начин е свързан с червения цвят.

А според друго проучване в  “Social Psychology” спортисти, които носят червени екипи, са сочени по-често за победители при крайния резултат в даден мач от случайни хора, които не знаят действителния развой на мача.

Мъжките блузи в червен цвят представят наистина силно изявление, що се отнася до по-ярките нюанси в червено, но бихте могли да заложите и на известна предпазливост, избирайки по-тонизиращи нюанси като бордо.

Блузите с „поло“ яка са подходящи както при изграждането на спортно-елегантна визия, така и при елегантна визия. За по-небрежна визия бихте могли да комбинирате с мъжки дънкови панталони, къси панталони или спортен мъжки панталон. Също така имате възможността да заложите на най-различни варианти при мъжките обувки – спортни обувки, кецове, мокасини или еспадрили.

 

 

3 Съвета при избора на мъжко облекло в червен цвят

По-ярките цветове като червения се считат за не толкова формални и официални колкото неутралните, затова заложете на червените нюанси при спортно-елегантни визии, включвайки мъжки блузи с къс ръкав, тениски или спортно-елегантни мъжки ризи.

След като вземете финалното решение и изберете червено мъжко облекло от гардероба, всеки следващ артикул, който комбинирате с него, трябва да има второстепенна роля в цялостната визия. Основният акцент трябва да остане върху червения цвят, независимо от нюанса, на който сте заложили.

Помислете и за основния тон в цвета на кожата ви. Ако кожата ви е по-тъмна, вероятно цвят бордо би подхождал много, но ако имате по-светла кожа, бихте могли да заложите на червена мъжка блуза с ярки и пъстри нюанси.

По-тъмните нюанси на червения цвят, биха подхождали на повечето типове кожа и са лесен избор за всеки гардероб.

 

Актуални цветове и съчетания при мъжките блузи в елегантен стил

Смело може да заявим, че тези мъжки облекла промениха света на мъжката мода, като сътвориха революция, затова несъмнено може да ги носите с увереността, която заслужават.

Класическите блузи с „поло“ яка в елегантен стил носят семпъл, но същевременно емблематичен дизайн, който не познава границите на времето. И ако при спортно-елегантните мъжки блузи с яка в цветни и ярки мотиви се забелязва една изразена креативност, то при класическите алтернативи характерните цветове са доста по-консервативни и неутрални като бял, черен, сив и кафяв, както и някои други.

Тези цветове в повечето случаи постигат резултати, които много често не се забелязват от повечето хора, но всъщност ни носят редица предимства. Те най-добре създават усещането за елегантност, тъй като са ненатрапчиви и успокояват.

Човешкото око възприема всеки цвят по различен начин. Червеният цвят, на който обърнахме по-сериозно внимание в началото, би могъл да активира всички неврони в мозъка ни и по този начин да се почувстваме по-енергични. От друга страна неутралните цветове в повечето случаи се сливат със средата и са подходящи за всяка една ситуация.

Същевременно класическите неутрални цветове се съчетават лесно с останалите артикули от цялостната визия при допълването между отделните цветове.

При спортно-елегантните съчетания изборът на цвят до голяма степен опира до сезонните трендове, които са много променливи и се изменят почти всяка година. Дизайнерите залагат на определени цветове повече от други, а основният проблем е, че предишните цветове губят своята актуалност и популярност. 

При класическите съчетания и цветове това съвсем не е така. Неутралните цветове надскачат всяка една краткотрайна модна тенденция и не познават границите на времето. Тези цветове са били актуални преди десет, двадесет, петдесет години и ще бъдат актуални поне още толкова.

Може ли да се комбинира с мъжки костюм? Тази комбинация е много подходяща, що се отнася до елегантния стил на обличане. Мъжките блузи с „поло“ яка се съчетават перфектно със спортно сако или костюм, постигайки открояваща се офис визия или “outfit”, подходящ за коктейли или други събития с не толкова формален дрескод.

При това съчетание е по-добре да закопчаете всяко едно копче на блузата до яката. Препоръчваме да заложите на бял или черен цвят, що се отнася до блузата с яка и по-тъмен цвят при избора на мъжки костюм. Няма как да сбъркате при тази комбинация!

Между елегантния и спортно-елегантния стил се позиционира и все по-популярната комбинация със спортно-елегантен мъжки панталон „чино“. Придържайте се към по-тъмните цветове като черен, тъмносин или сив при избора на „чино“ панталоните, ако искате да следвате линията на елегантния стил.

При избора на мъжки обувки за финален завършек към визията с мъжка блуза с „поло“ яка в елегантен стил, бихте могли да заложите на класически мъжки обувки „Оксфорд“, „Броуг“ или друг тип елегантни мъжки обувки.

Надяваме се, че и тази доза актуални съвети ви бяха интересни и полезни. Следете блога ни и очаквайте още много интересни блог постове за актуалния сезон.

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Модерните Мъжки Блузи През 2021г. – Цветове и най-добрите съчетания

Модерните Мъжки Блузи През 2021г. - Блог LAZARINI

Отне повече от десетилетие на мъжките блузи с яка да се завърнат на модната сцена, но както повечето модни трендове умеят добре, така и модата около блузит Отне повече от десетилетие на мъжките блузи с яка да се завърнат на модната сцена, но както повечето модни трендове умеят добре, така и модата около блузит 2021-08-21T13:57:12+03:00 Модерните Мъжки Блузи През 2021г. – Цветове и най-добрите съчетания

<p><span>Отне повече от десетилетие на <a href="https://lazarini.eu/category/bluzi"><strong>мъжките блузи с яка</strong></a> да се завърнат на модната сцена, но както повечето модни трендове умеят добре, така и модата около блузите с &bdquo;поло&ldquo; яка през последните няколко сезона се <strong>завръща в пълния си блясък. </strong></span></p> <p><span>Изключително стилен, елегантен и привличащ вниманието <strong>мъжки моден артикул,</strong> подходящ за петъчно вечерно събиране с приятели през летния сезон. Разбира се, спортно-елегантните мъжки ризи също са добра алтернатива за тези поводи, но при покачващите се летни температури, <strong>късият ръкав при мъжките блузи </strong>със стилна &bdquo;поло&ldquo; яка ще ви предложи повече комфорт. </span></p> <p><span>Емблематичната &bdquo;поло&ldquo; яка <strong>придава несравним характер към всеки модел мъжка блуза</strong>&hellip; характер и индивидуалност, които класическата тениска не може да ви даде. Може да заложите на блузите с яка в редица ситуации &ndash; в съчетание с бермуди през уикенда, в комбинация с дънкови мъжки панталони в бара или с <a href="https://lazarini.eu/category/kostyumi"><strong>ленен мъжки костюм</strong></a>, подходящ за лятно сватбено тържество. </span></p> <p><span>Свободата, високият статус и бохемският стил, които придава тази модна находка, са несравним акцент, който<strong> несъмнено бихте добавили към всяка една визия. </strong></span></p> <p><strong><span>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bluza-bal-cvat-s-saren-print.jpg" /></span></strong></p> <h2><span>Актуални цветове и съчетания при мъжките блузи в спортно-елегантен стил</span></h2> <p><span>От няколко сезона насам се забелязва все по-голяма креативност и <strong>липса на правила в мъжката мода</strong> особено през летния сезон, когато на почит са ярките цветове, дизайни и принтове. <strong>Флоралните цветове</strong> отлично представят точно този тренд. </span></p> <p><span>Огромни фигури във всякакви форми, разнообразни принтове и диджитали, рисуване на пъстри картини върху цветни забележителни дизайни &ndash; това са част от<strong> акцентите, които ще забележите на пазара при мъжките облекла и този сезон. </strong></span></p> <p><span>Разбира се, тези <strong>многоцветни модели</strong> са подходящи при изграждането на запомняща се визия в спортно-елегантен стил, но не и за визията ви при по-формални събития или по-консервативна офис среда. </span></p> <p><span>Пурпурно, алено, бордо, както и да го наречете, червеният цвят е&nbsp; нещо, от което много мъже се страхуват, но несъмнено ще се <strong>превърне в един от хитовете през сезон пролет-лято 2021. </strong></span></p> <p><span>Разбира се, има и много други ярки цветове, които ще са<strong> много актуални през този сезон,</strong> но при спортно-елегантните мъжки блузи с яка ще обърнем по-специално внимание именно на <strong>червените нюанси.</strong></span></p> <p><span>Червеният цвят е един от основните и често се свързва със<strong> сила, висок статус и желание.</strong> Според проучване в списание &ldquo;Journal of Personality&rdquo; жените са по-склонни да приемат мъж за привлекателен, когато този мъж по някакъв начин е свързан с червения цвят. </span></p> <p><span>А според друго проучване в&nbsp; &ldquo;Social Psychology&rdquo;<strong> спортисти, които носят червени екипи,</strong> са сочени по-често за победители при крайния резултат в даден мач от случайни хора, които не знаят действителния развой на мача.</span></p> <p><strong><span>Мъжките блузи в червен цвят </span></strong><span>представят наистина силно изявление, що се отнася до по-ярките нюанси в червено, но бихте могли да заложите и на известна предпазливост, избирайки по-тонизиращи нюанси като бордо.</span></p> <p><span>Блузите с &bdquo;поло&ldquo; яка са <strong>подходящи както при изграждането на спортно-елегантна визия, така и при елегантна визия</strong>. За по-небрежна визия бихте могли да комбинирате с мъжки дънкови панталони, къси панталони или спортен <a href="https://lazarini.eu/category/pantaloni"><strong>мъжки панталон.</strong></a> Също така имате възможността да заложите на най-различни варианти при <a href="https://lazarini.eu/category/obuvki"><strong>мъжките обувки</strong></a> &ndash; спортни обувки, кецове, мокасини или еспадрили.</span></p> <p><strong><span>&nbsp;</span></strong></p> <p><strong><span>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/sina-bluza-s-kas-rakav.jpg" /></span></strong></p> <h2><span>3 Съвета при избора на мъжко облекло в червен цвят</span></h2> <p><span>По-ярките цветове като червения се считат за не толкова формални и официални колкото неутралните, затова <strong>заложете на червените нюанси при спортно-елегантни визии</strong>, включвайки мъжки блузи с къс ръкав, тениски или спортно-елегантни мъжки ризи.</span></p> <p><span>След като вземете финалното решение и<strong> изберете червено мъжко облекло от гардероба</strong>, всеки следващ артикул, който комбинирате с него, трябва да има второстепенна роля в цялостната визия. Основният акцент трябва да остане върху червения цвят,<strong> независимо от нюанса, на който сте заложили.</strong></span></p> <p><span>Помислете и за<strong> основния тон в цвета на кожата ви.</strong> Ако кожата ви е по-тъмна, вероятно цвят бордо би подхождал много, но ако имате по-светла кожа, бихте могли да заложите на червена мъжка блуза с ярки и пъстри нюанси. </span></p> <p><span>По-тъмните нюанси на червения цвят, биха <strong>подхождали на повечето типове кожа и са лесен избор за всеки гардероб. </strong></span></p> <p><strong><span>&nbsp;</span></strong></p> <h2><span>Актуални цветове и съчетания при мъжките блузи в елегантен стил</span></h2> <p><span>Смело може да заявим, че тези <strong>мъжки облекла</strong> промениха света на мъжката мода, като сътвориха революция, затова несъмнено може да ги носите с увереността, която заслужават. </span></p> <p><span>Класическите блузи с &bdquo;поло&ldquo; яка в елегантен стил <strong>носят семпъл, но същевременно емблематичен дизайн</strong>, който не познава границите на времето. И ако при спортно-елегантните мъжки блузи с яка в цветни и ярки мотиви се забелязва една изразена креативност, то при класическите алтернативи <strong>характерните цветове са доста по-консервативни и неутрални</strong> като бял, черен, сив и кафяв, както и някои други. </span></p> <p><span>Тези цветове в повечето случаи постигат резултати, които много често не се забелязват от повечето хора, но всъщност ни <strong>носят редица предимства.</strong> Те най-добре създават усещането за елегантност, тъй като са ненатрапчиви и успокояват. </span></p> <p><strong><span>Човешкото око възприема всеки цвят по различен начин</span></strong><span>. Червеният цвят, на който обърнахме по-сериозно внимание в началото, би могъл да активира всички неврони в мозъка ни и по този начин да се почувстваме по-енергични. От друга страна <strong>неутралните цветове в повечето случаи се сливат със средата и са подходящи за всяка една ситуация. </strong></span></p> <p><span>Същевременно класическите неутрални цветове се <strong>съчетават лесно с останалите артикули от цялостната визия</strong> при допълването между отделните цветове.</span></p> <p><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bala-bluza-s-polo-aka.jpg" /></span></p> <p><span>При спортно-елегантните съчетания <strong>изборът на цвят</strong> до голяма степен опира до сезонните трендове, които са много променливи и се изменят почти всяка година. Дизайнерите залагат на определени цветове повече от други, а основният проблем е, че <strong>предишните цветове губят своята актуалност и популярност.&nbsp; </strong></span></p> <p><span>При класическите съчетания и цветове това съвсем не е така. Неутралните цветове надскачат всяка една <strong>краткотрайна модна тенденция </strong>и не познават границите на времето. Тези цветове са били актуални преди десет, двадесет, петдесет години и ще бъдат актуални поне още толкова. </span></p> <p><span>Може ли да се комбинира с мъжки костюм? Тази комбинация е много подходяща, що се отнася до <strong>елегантния стил на обличане.</strong> Мъжките блузи с &bdquo;поло&ldquo; яка се съчетават перфектно със спортно сако или костюм, постигайки открояваща се офис визия или &ldquo;outfit&rdquo;, подходящ за коктейли или други събития с не толкова формален дрескод. </span></p> <p><span>При това съчетание е по-добре да <strong>закопчаете всяко едно копче на блузата до яката</strong>. Препоръчваме да заложите на бял или черен цвят, що се отнася до блузата с яка и по-тъмен цвят при <strong>избора на мъжки костюм</strong>. Няма как да сбъркате при тази комбинация!</span></p> <p><span>Между елегантния и спортно-елегантния стил се позиционира и все по-популярната комбинация със спортно-елегантен мъжки панталон &bdquo;чино&ldquo;. <strong>Придържайте се към</strong> <strong>по-тъмните цветове като черен, тъмносин или сив </strong>при избора на &bdquo;чино&ldquo; панталоните, ако искате да следвате линията на елегантния стил. </span></p> <p><span>При избора на мъжки обувки за <strong>финален завършек към визията</strong> с мъжка блуза с &bdquo;поло&ldquo; яка в елегантен стил, бихте могли да заложите на класически мъжки обувки &bdquo;Оксфорд&ldquo;, &bdquo;Броуг&ldquo; или друг тип елегантни мъжки обувки.</span></p> <p><span>Надяваме се, че и <strong>тази доза актуални съвети ви бяха интересни и полезни</strong>. Следете <a href="https://lazarini.eu/blog"><strong>блога</strong></a> ни и очаквайте още много интересни блог постове за актуалния сезон.</span></p> <p><span>&nbsp;</span></p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-409"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 409, is_bundle: 0, parameters: {'template':"basic",'action':"cart",'font_size':"16",'display_properties':"1",'display_description':"1"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти