Блог

Промените, които ще подобрят визията на всеки мъж 26.01.2022 19:50

Промените, които ще подобрят визията на всеки мъж

Колкото и добре да изглежда един мъж, винаги може да усъвършенства своя външен вид още и още. Пътят към съвършенството е безкраен. Никога не можем да изглеждаме прекалено добре. Винаги може да добавим още стил и класа към имиджа си.

Вярно е, че външният вид не е всичко, но също така е вярно, че видът говори много за един човек, дори без той самият да е обелил и дума. Затова си струва да му отдаваме заслуженото – да отделяме време, енергия и средства, за да ни представя в най-добрата възможна светлина.

Като за начало, добре е да се замислим какво ядем, дали пием и колко, дали пушим и колко, дали спортуваме и колко. Всички тези подробности оказват голямо влияние върху външния вид. Ако нямате правилен подход към живота и ви липсва самоконтрол, то имиджът ви ще страда от това.

Но нека сега разгледаме елементите от елегантното мъжко облекло, които биха ви помогнали да добавите стил и класа към визията си и да добиете по-голяма самоувереност.

Обърнете специално внимание на връхните зимни дрехи

Те изграждат фигурата ви и цялостното ви излъчване. Заслужава си да инвестирате в стилно мъжко палто. То придава елегантно и изискано излъчване. Никоя друга мъжка връхна дреха не може да се конкурира с него. Колкото и красиво да е едно мъжко яке, то си остава спортно-елегантно облекло.

Късо мъжко палто или дълго мъжко палто да изберете?

Късото е по-подходящо предимно за ежедневието, свързано с повече ходене, докато дългото е по-официално, но също може да го носите всеки ден.

На кой от двата варианта ще се спрете, зависи най-вече от личния ви вкус и предпочитанията ви, а и от самите модели, които ще разгледате в магазините, кой от тях ще ви грабне окото.

Шапката е елемент от облеклото, който се набива на очи отдалече

А доста често мъжете просто купуват модел, който да ги пази от студа. Това е грешка. При избора на шапка следва да се съобразите с формата на лицето си – овална, кръгла, квадратна, продълговата, сърце или диамант. Шапката трябва да отговаря стилово на облеклото ви и да не контрастира много с него.

Не бива да стои нелепо, като кръпка към него. Ако сте облечени елегантно, някак не върви на главата си да сложите безформена шапка. Черният и сивият цвят са по-класически, но може би е добра идея да се спрете на модел, който комбинира, например, черно и червено или тъмносиньо и сиво.

Или пък три цвята – тъмносиньо, светлосиво и тънка ивица черно. Но първо уточнете – спортен модел или елегантен ви е необходим? Шапката е от елементите в ежедневното мъжко облекло, които променят много вида и затова подхождайте към избора й като особено важен елемент за вашия имидж.

Добре е да разполагате в гардероба си поне с три шапки в различен стил, които да редувате според настроенията и тоалетите си.

Не трябва да пропускате луксозните мъжки шалове

Един луксозен мъжки шал може да допринесе много за класния ви имидж. Изборът на подходящите за вас модели зависи от вашия любим стил на обличане, добре е вашите мъжки шалове да се комбинират хармонично и с шапките за впечатляващ резултат.

Дали ще е мъжки шал от кашмир, мъжки шал тип яка, или мъжки вълнен шал с едра плетка, съобразете го с шапката си, с облеклото си и с повода.

С мъжки шал в подходящ цвят бихте могли да подсилите цвета на очите си, а също така и да го комбинирате с цвета на очилата си, ако носите такива. Този тип елегантни мъжки аксесоари са безценни ваши съюзници в изграждането на впечатляващ и запомнящ се стил на обличане, който да бъде като ваша запазена марка. Никога не забравяйте това!    

 

Стилни мъжки сака

Заложете на спортно мъжко сако с елегантен пуловер тип „поло“ отдолу, вместо просто да облечете един дебел пуловер или блуза и жилетка. Едно от основните предимства при спортно-елегантните мъжки сака е тяхната практичност, тъй като лесно може да съчетаете всеки по-спортен модел с така удобните ви дънкови панталони, на които залагаме в ежедневието. Комбинирайки практичните дънки със сако, ще внесете изцяло нов прочит към ежедневната си визия.

Не се страхувайте и от по-елегантните официални мъжки сака, които могат да повдигнат стила ви с поне няколко нива. В момента е особено актуален е мъжкият елек, който също може да подобри много визията ви.

Подбирайте грижливо мъжките колани

Те също са част от елегантните мъжки аксесоари, които пряко ще ви помагат за отличен външен вид. Те говорят за усет и вкус към детайла, а това винаги прави много добро впечатление.

Носете мъжките панталони винаги с красив колан! Може да закупите мъжки комплект колан и портфейл, така двата аксесоара ще са в тон и допълнително ще допринесат за самочувствието ви на джентълмен.

Хубаво е вашият мъжки колан да е в тон с обувките и още по-интересно ще е ако те не са в черен цвят, а в кафяв или в тъмносин. Спортен мъжки колан с голяма тока е най-подходящ за дънки. Текстилните колани се носят с мъжки спортни панталони или с мъжки ленени панталони.

Много внимателно избирайте вашите мъжки обувки

Те доизграждат цялостната визия, но имат огромна роля за цялостния ви комфорт, както и за привлекателната походка. Спортно-елегантните мъжки обувки се избират една идея по-лесно от официалните, тъй като имате далеч повече възможности за съчетания.

Класическите мъжки официални обувки са по-голямо предизвикателство при избора, тъй като не само следва да са удобни, а и да бъдат елегантни и да отговарят на цялостната ви визия, като се комбинират удачно с преобладаващите дрехи за специален повод.

Един Съвет: Съчетавайте по-често елегантни обувки с вашите мъжки дънкови панталони или спортни панталони. Ще направите огромна крачка към по-стилна и привлекателна визия!

Носите ли мъжки ризи в ежедневието си?

Те са основна част от елегантните мъжки дрехи, които се комбинират много успешно с мъжки дънкови панталони, както и със спортно-елегантни мъжки панталони. Дори през зимата ризите са идеално решение, като част от лейъринга (обличането на пластове). С тях може да сътворите наистина оригинални стилове.

Така че, ако досега през зимата сте носели предимно плътни блузи и пуловери, тази зима ви съветваме да преразгледате отношението си към ризата, като част от многопластово облекло, винаги практично. Кройката и цветът са определящи за естетичното въздействие на тази дреха.

Класическите цветове, като тъмносиньо и бяло са по-формални, докато ризите с принтове спадат към спортно-елегантното мъжко облекло за ежедневието. И тази зима са много актуални ризите на райе, които стават и за офиса. Цветовете, с които може да проявите своята оригиналност тази зима са кралско синьо, лавандула, шампанско, пепел от рози и светлосиньо.

Кои са любимите ви мъжки дънкови панталони?

Внимателно подбирайте моделите, за да не изглеждате небрежно. Протърканите дънки може да са били модерни, но определено не са част  визията на един елегантен мъж. Правилото при дънките е: колкото по-светъл е моделът, толкова по-спортен е той.

Колкото по-тъмен е цветът на дънките ви, толкова по-елегантно стоят и толкова по-подходящи са за офиса или за срещи, на които държите да направите отлично впечатление. Така че нека светлите ви дънки бъдат запазени за свободното време, а тъмните бихте могли да комбинирате с по-елегантно мъжко облекло, включително и с мъжко зимно палто.

На сайта ни ще откриете редица актуални модели зимни мъжки палта, както и много други продукти с безупречни кройки от качествени материали, леки за носене и меки на допир.

Благодарим ви за отделеното внимание! Надяваме се, че сме ви помогнали с днешната доза съвети. Следвайте блога ни за още полезни съвети.  

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Промените, които ще подобрят визията на всеки мъж

Промените, които ще подобрят визията на всеки мъж - LAZARINI

Колкото и добре да изглежда един мъж, винаги може да усъвършенства своя външен вид още и още. Ще попитате как - всички отговори ще откриете тук. Колкото и добре да изглежда един мъж, винаги може да усъвършенства своя външен вид още и още. Ще попитате как - всички отговори ще откриете тук. 2022-01-26T23:10:52+02:00 Промените, които ще подобрят визията на всеки мъж

<p>Колкото и добре да изглежда един мъж, <strong>винаги може да усъвършенства своя външен вид още и още.</strong> Пътят към съвършенството е безкраен. Никога не можем да изглеждаме прекалено добре. Винаги може да добавим още стил и класа към имиджа си.</p> <p>Вярно е, че външният вид не е всичко, но също така е вярно, че <strong>видът говори много за един човек,</strong> дори без той самият да е обелил и дума. Затова си струва да му отдаваме заслуженото &ndash; <em>да отделяме време, енергия и средства, за да ни представя в най-добрата възможна светлина.</em></p> <p>Като за начало, добре е да се замислим какво ядем, дали пием и колко, дали пушим и колко, дали спортуваме и колко. Всички тези подробности <strong>оказват голямо влияние върху външния вид.</strong> Ако нямате правилен подход към живота и ви липсва самоконтрол, то имиджът ви ще страда от това.</p> <p>Но нека сега разгледаме елементите от елегантното мъжко облекло, които биха ви <strong>помогнали да добавите стил и класа към визията си</strong> и да добиете по-голяма самоувереност.</p> <p></p> <h2>Обърнете специално внимание на връхните зимни дрехи</h2> <p>Те изграждат фигурата ви и цялостното ви излъчване. Заслужава си да <strong>инвестирате в стилно мъжко палто.</strong> То придава елегантно и изискано излъчване. Никоя друга мъжка връхна дреха не може да се конкурира с него. Колкото и красиво да е едно мъжко яке, то си остава спортно-елегантно облекло.</p> <h3>Късо мъжко палто или дълго мъжко палто да изберете?</h3> <p>Късото е <strong>по-подходящо предимно за ежедневието</strong>, свързано с повече ходене, докато дългото е по-официално, но също може да го носите всеки ден.</p> <p>На кой от двата варианта ще се спрете, <strong>зависи най-вече от личния ви вкус и предпочитанията ви,</strong> а и от самите модели, които ще разгледате в магазините, кой от тях ще ви грабне окото.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/mazki-aketa-lazarini.jpg" /></p> <h2>Шапката е елемент от облеклото, който се набива на очи отдалече</h2> <p>А доста често мъжете просто купуват модел, който да ги пази от студа. Това е грешка. При избора на шапка следва да се <strong>съобразите с формата на лицето си</strong> &ndash; овална, кръгла, квадратна, продълговата, сърце или диамант. Шапката трябва да отговаря стилово на облеклото ви и да не контрастира много с него.</p> <p>Не бива да стои нелепо, като кръпка към него. Ако сте облечени елегантно, някак не върви <strong>на главата си да сложите безформена шапка</strong>. Черният и сивият цвят са по-класически, но може би е добра идея да се спрете на модел, който комбинира, например, черно и червено или тъмносиньо и сиво.</p> <p>Или пък три цвята &ndash; тъмносиньо, светлосиво и тънка ивица черно. Но първо уточнете &ndash; <em>спортен модел или елегантен ви е необходим? </em><strong>Шапката е от елементите в ежедневното мъжко облекло, които променят много вида</strong> и затова подхождайте към избора й като особено важен елемент за вашия имидж.</p> <p>Добре е да разполагате в гардероба си поне с <strong>три шапки в различен стил,</strong> които да редувате според настроенията и тоалетите си.</p> <p></p> <h2>Не трябва да пропускате луксозните мъжки шалове</h2> <p>Един луксозен мъжки шал може да <strong>допринесе много за класния ви имидж.</strong> Изборът на подходящите за вас модели зависи от вашия любим стил на обличане, добре е вашите мъжки шалове да се<strong> комбинират хармонично и с шапките за впечатляващ резултат. </strong></p> <p><em>Дали ще е мъжки шал от кашмир, мъжки шал тип яка, или мъжки вълнен шал с едра плетка, съобразете го с шапката си, с облеклото си и с повода. </em></p> <p>С <strong>мъжки шал в подходящ цвят </strong>бихте могли да подсилите цвета на очите си, а също така и да го комбинирате с цвета на очилата си, ако носите такива. Този тип елегантни мъжки аксесоари са безценни ваши съюзници в изграждането на <strong>впечатляващ и запомнящ се стил на обличане, който да бъде като ваша запазена марка.</strong> <em>Никога не забравяйте това!&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </em></p> <p>&nbsp;</p> <h2>Стилни мъжки сака</h2> <p>Заложете на спортно мъжко сако с елегантен пуловер тип &bdquo;поло&ldquo; отдолу, вместо просто да <strong>облечете един дебел пуловер или блуза и жилетка.</strong> Едно от основните предимства при спортно-елегантните мъжки сака е тяхната практичност, тъй като лесно може да съчетаете всеки по-спортен модел с така удобните ви дънкови панталони, на които залагаме в ежедневието. Комбинирайки практичните дънки със сако, ще внесете изцяло нов прочит към ежедневната си визия.</p> <p>Не се страхувайте и от <strong>по-елегантните официални мъжки сака, които могат да повдигнат стила ви с поне няколко нива.</strong> <a href="https://lazarini.eu/article/majkiyat-elek-i-negovoto-vse-po-silno-prisastvie-v-majkoto-obleklo">В момента е особено актуален е мъжкият елек</a>, който също може да подобри много визията ви.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/mazki-saka-lazarini.jpg" /></p> <h2>Подбирайте грижливо мъжките колани</h2> <p>Те също са част от <strong>елегантните мъжки</strong> <strong>аксесоари, които пряко ще ви помагат за отличен външен вид</strong>. Те говорят за усет и вкус към детайла, а това винаги прави много добро впечатление.</p> <p><em>Носете мъжките панталони винаги с красив колан! </em>Може да<strong> закупите мъжки комплект колан и портфейл</strong>, така двата аксесоара ще са в тон и допълнително ще допринесат за самочувствието ви на джентълмен.</p> <p>Хубаво е <strong>вашият мъжки колан да е в тон с обувките</strong> и още по-интересно ще е ако те не са в черен цвят, а в кафяв или в тъмносин. Спортен мъжки колан с голяма тока е най-подходящ за дънки. Текстилните колани се <strong>носят с мъжки спортни панталони или с мъжки ленени панталони.</strong></p> <p><strong></strong></p> <h2>Много внимателно избирайте вашите мъжки обувки</h2> <p>Те доизграждат цялостната визия, но имат огромна роля за цялостния ви комфорт, както и за привлекателната походка. Спортно-елегантните мъжки обувки се избират една идея по-лесно от официалните, тъй като имате далеч повече възможности за съчетания<strong>. </strong></p> <p>Класическите мъжки официални обувки са по-голямо предизвикателство при избора, тъй като не само следва да са удобни, а и да бъдат елегантни и да <strong>отговарят на цялостната ви визия, като се комбинират удачно с преобладаващите дрехи</strong> за специален повод.</p> <p><em>Един Съвет:</em> Съчетавайте по-често елегантни обувки с вашите<strong> мъжки дънкови панталони или спортни панталони. </strong><em>Ще направите огромна крачка към по-стилна и привлекателна визия!</em></p> <p><em><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/mazki-obuvki-lazarini.jpg" /></em></p> <h2>Носите ли мъжки ризи в ежедневието си?</h2> <p>Те са основна част от<strong> елегантните мъжки дрехи, които се комбинират много успешно</strong> с мъжки дънкови панталони, както и със спортно-елегантни мъжки панталони. Дори през зимата ризите са идеално решение, като част от лейъринга (обличането на пластове). С тях <strong>може да сътворите наистина оригинални стилове. </strong></p> <p>Така че, ако досега през зимата сте носели предимно плътни блузи и пуловери, тази зима ви съветваме да <strong>преразгледате отношението си към ризата,</strong> като част от многопластово облекло, винаги практично. Кройката и цветът са определящи за естетичното въздействие на тази дреха.</p> <p>Класическите цветове, като тъмносиньо и бяло са по-формални, докато <strong>ризите с принтове спадат към спортно-елегантното мъжко облекло за ежедневието</strong>. И тази зима са много актуални ризите на райе, които стават и за офиса. Цветовете, с които може да проявите своята оригиналност тази зима са <em>кралско синьо, лавандула, шампанско, пепел от рози и светлосиньо.</em></p> <p><em><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/mazki-rizi-lazarini.jpg" /></em></p> <h2>Кои са любимите ви мъжки дънкови панталони?</h2> <p>Внимателно подбирайте моделите, за да не изглеждате небрежно.<strong> Протърканите дънки </strong>може да са били модерни, но определено не са част &nbsp;визията на един елегантен мъж. Правилото при дънките е: <strong><em>колкото по-светъл е моделът, толкова по-спортен е той.</em></strong></p> <p>Колкото по-тъмен е цветът на дънките ви, толкова по-елегантно стоят и толкова по-подходящи са за офиса или за срещи, на които <strong>държите да направите отлично впечатление.</strong> Така че нека светлите ви дънки бъдат запазени за свободното време, а тъмните бихте могли да комбинирате с <strong>по-елегантно мъжко облекло, включително и с мъжко зимно палто. </strong></p> <p>На сайта ни ще откриете редица актуални модели зимни мъжки палта, както и много други продукти с безупречни кройки от качествени материали, леки за носене и меки на допир.</p> <p>Благодарим ви за отделеното внимание! Надяваме се, че сме ви помогнали с днешната доза съвети. Следвайте блога ни за още полезни съвети. &nbsp;</p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-611"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 611, is_bundle: 0, parameters: {'template':"enhanced",'action':"cart",'font_size':"16"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти