Блог

Спортно-елегантен стил в мъжката мода 08.04.2021 16:10

Спортно-елегантен стил в мъжката мода

В съвременния живот има достатъчно правила, които ни задължават да спазваме. Някои обаче са тук, за да ни помогнат. Като модните правила, които ако следваме правилно, може да изградим един страхотен стил, с който да се отличим.

Добрите съвети никога не трябва да бъдат пренебрегвани, тъй като мъжкото облекло става все по-богато и разнообразно, все по-експериментално и изобилно, все по-осъзнато в тенденциите.

В тази статия ще се спрем на един от най-предпочитаните и модерни мъжки стилове: спортно-елегантния.

 

Какво представлява спортно-елегантният стил?

 

Любим стил не само на тийнейджърите, но и на много успешни мъже - всичко е свързано с удобството и разнообразието на външния вид. Няма човек, в чийто гардероб да липсва спортно-елегантно облекло. Този стил е толкова универсален, че с правилната комбинация от мъжки дрехи и аксесоари, вие ще изглеждате перфектно по всяко време (разходка, важно събитие, в офиса).

В днешно време може да се открие огромен асортимент от спортно-елегантни дрехи в гардероба на съвременния мъж:

  • Мъжки якета
  • Мъжки тениски
  • Шапки
  • Дънки
  • Мъжки ризи
  • Спортни мокасини
  • Маратонки и много други, които могат да ви накарат да изпъкнете сред тълпата.

Единственото условие е да комбинирате дрехите и цветовете правилно, за да постигнете желания ефект. В противен случай може да се получи точно обратното.

 

Малко история за този вид облекла

 

„Спортно-елегантно мъжко облекло“ е термин, който за много хора изглежда доста труден за обяснение и почти неприложим, особено когато се чувстваме добре в спортно облекло и обичаме да носим дънки през цялото време, но работната ни среда изисква нещо много по-елегантно. Можете да разрешите този проблем доста лесно с компромис между спортния и елегантния гардероб.

Спортно-елегантният стил може да бъде доста подходящ не само за ежедневни разходки, но и за важни събития, а също така е предпочитана визия в офиса. Важното е да изберете правилното мъжко облекло и да го комбинирате както трябва.

Този универсален моден тренд съдържа както дрехи, които обикновено носите в свободното си време, така и някои по-взискателни облекла - мъжко сако, риза, чанта и подходящи мъжки елегантни обувки.

Спортно-елегантното мъжко облекло като модна тенденция се развива през последните няколко години. Блогърите и модата го обичат, защото е свеж и комфортен стил на обличане, но в същото време привлича вниманието веднага. А още по-хубавата новина е, че жените обожават мъже, облечени в спортно-елегантни мъжки дрехи. За тях няма по-секси мъж от този, който носи модерни дънки, съчетани с небрежна тениска и стилни кецове!

Как да постигнем перфектен завършек в спортно-елегантен стил?

 

Спортно-елегантното облекло обикновено съчетава личен комфорт и индивидуалност - тъй като трябва да комбинирате различни дрехи, за да създадете своя уникален външен вид.

Експериментирайте и открийте кое работи най-добре за вас.

Когато се съмнявате какво да облечете, винаги трябва да се придържате към златното правило, което гласи, че е по-добре да заложите на малко по-формално облекло, отколкото да бъдете облечени не според повода.

Не забравяйте, че дори една обикновена ежедневна “casual” мъжка риза може лесно да направи външния ви вид по-привлекателен.

Този тип мъжко облекло обикновено се върти около набор от основни и класически елементи, които формират градивните елементи на вашия личен стил.

Избор на мъжки панталони/дънки

Основата на непринуденото мъжко облекло от 50-те години на миналия век - дънките, са на мода и до днес. Вие сами може да решите дали предпочитате по-светли нюанси или се чувствате добре в тъмни дънки. Не забравяйте, че най-важно е с какво ще ги комбинирате!

Избор на мъжки спортно-елегантни обувки

Изберете кожа, а не гума, като важното е да се уверите, че горната част е елегантна. Може да носите и маратонки, но те трябва да са стилни. За щастие през последните няколко години пазарът на луксозни маратонки бележи поразителен ръст, като нови модели от висок клас излизат всеки месец.

За „класически“ външен вид носете бели маратонки, които могат да се комбинират изключително успешно във всеки стил.

Не се ограничавайте единствено с мъжките кецове. Има много други алтернативи за ежедневни по-стилни мъжки обувки като мокасини, например.

Ако изберете правилния модел спортно-елегантни мъжки обувки, смело може да ги комбинирате дори с мъжки костюм и риза, като контрастите са добре дошли. Опитайте и не се страхувайте да бъдете малко дръзки и смели.

Избор на тениска

В спортно-елегантния стил на почит са дънките, затова е много важно да изберете правилната мъжка риза или тениска, с които да ги комбинирате. Може да облечете класическа бяла мъжка риза или интересна тениска.

По своята същност небрежните тениски са съществена част от основния гардероб на всеки мъж. Те са лесни за комбиниране, много удобни, много любими на силните половинки и могат да се съчетаят добре с всичко.

Изберете класически памучни тениски в цветове като бяло, синьо, черно и сиво. Те се комбинират идеално с дънки, ежедневни панталони и спортни мъжки обувки.

Можете да подправите ежедневния си тоалет с някои смели модели, стилове и дизайни, ако искате. Все пак се уверете, че сте намерили подходящото мъжко облекло за вашия тип тяло. Няма нищо по-лошо от прекалено широките или прекалено тесните дрехи.

Избор на ежедневни мъжки ризи

Ежедневните мъжки ризи с дълъг или къс ръкав са от съществено значение, когато искате да изглеждате по-елегантни дори в ежедневието си. За по-небрежен, а в същото време модерен външен вид, можете да навиете ръкавите. Страхотно допълнение към тази визия са тирантите, които ще я допълнят перфектно.

Задължителна част от гардероба на всеки мъж е бялата риза, но може да го допълните и със сива, синя или риза в по-тъмни нюанси, според предпочитанията ви.

Избор на връхна дреха

Дънково или кожено мъжко яке е модерно завършващо докосване, което може да добави много индивидуалност към вашия спортно-елегантен стил. Това е един от елементите в мъжкия гардероб, който ще остане с вас години наред, така че си струва да инвестирате във висококачествен модел.

Нашият съвет е да се придържате към класическите модели, които никога не излизат от мода. Изберете лек и свеж модел. Най-предпочитани при спортните модели са шушляковите, кожените, както и дънковите мъжки якета. Но саката също са много актуални.

Избор на аксесоари и акценти

Аксесоарите са перфектен избор, с който да добавите нотка на индивидуалност към спортно-елегантния ви тоалет и да подобрите цялостния външен вид. Може да останете последователни с аксесоари, които ще поддържат вашата визия или да отидете напълно в обратна посока, за да създадете свой собствен уникален стил. Помислете за часовник от висок клас, с който да комбинирате ежедневния си тоалет или изберете подходящ колан за вашите дънки. А защо не и тиранти?

Всичко това оставяме на вашето въображение и дързост!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Спортно-елегантен стил в мъжката мода

Спортно-елегантен стил в мъжката мода - Блог LAZARINI

Любим стил не само на по-младите, но и на много успешни мъже, когато опира до елегантност и удобство. Прочети нашите съвети в тази статия... Любим стил не само на по-младите, но и на много успешни мъже, когато опира до елегантност и удобство. Прочети нашите съвети в тази статия... 2021-04-08T16:10:39+03:00 Спортно-елегантен стил в мъжката мода

<p>В съвременния живот има достатъчно<strong> правила, които ни задължават да спазваме. </strong>Някои обаче са тук, за да ни помогнат. Като модните правила, които ако следваме правилно, може да изградим един страхотен стил, с който да се отличим.</p> <p><strong>Добрите съвети никога не трябва да бъдат пренебрегвани, </strong>тъй като мъжкото облекло става все по-богато и разнообразно, все по-експериментално и изобилно, все по-осъзнато в тенденциите.</p> <p>В тази статия ще се спрем на един от най-предпочитаните и модерни мъжки стилове: спортно-елегантния.</p> <p><span>&nbsp;</span></p> <h2><span>Какво представлява спортно-елегантният стил?</span></h2> <p>&nbsp;</p> <p>Любим стил не само на тийнейджърите, но и на много успешни мъже - всичко е свързано с удобството и разнообразието на външния вид. Няма човек, в чийто гардероб да липсва спортно-елегантно облекло. Този стил е толкова <strong>универсален</strong>, че с правилната комбинация от мъжки дрехи и аксесоари, вие ще изглеждате перфектно по всяко време (<em>разходка, важно събитие, в офиса).</em></p> <p>В днешно време може да се открие огромен асортимент от спортно-елегантни дрехи в гардероба на съвременния мъж:</p> <ul> <li>Мъжки якета</li> <li>Мъжки тениски</li> <li>Шапки</li> <li>Дънки</li> <li>Мъжки ризи</li> <li>Спортни мокасини</li> <li>Маратонки и много други, които могат да ви накарат да изпъкнете сред тълпата.</li> </ul> <p>Единственото условие е да комбинирате дрехите и цветовете правилно, за да постигнете желания ефект. В противен случай може да се получи точно обратното.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bezov-suslakov-elek.jpg" /></p> <h2><span>&nbsp;</span></h2> <h2><span>Малко история за този вид облекла</span></h2> <p>&nbsp;</p> <p>&bdquo;Спортно-елегантно мъжко облекло&ldquo; е термин, който за много хора изглежда доста труден за обяснение и почти неприложим, особено когато се<strong> чувстваме добре в спортно облекло и обичаме да носим дънки през цялото време,</strong> но работната ни среда изисква нещо много по-елегантно. Можете да разрешите този проблем доста лесно с <strong>компромис между спортния и елегантния гардероб. </strong></p> <p>Спортно-елегантният стил може да бъде доста подходящ не само за ежедневни разходки, но и за важни събития, а също така е предпочитана визия в офиса. Важното е да изберете правилното мъжко облекло и да го комбинирате както трябва.</p> <p>Този универсален моден тренд съдържа както дрехи, които обикновено носите в свободното си време, така и някои по-взискателни облекла - мъжко сако, <span><a href="https://lazarini.eu/article/saveti-za-nosene-na-majka-riza">риза,</a></span> чанта и подходящи мъжки елегантни обувки.</p> <p><strong>Спортно-елегантното мъжко облекло като модна тенденция се развива през последните няколко години.</strong> Блогърите и модата го обичат, защото е свеж и комфортен стил на обличане, но в същото време привлича вниманието веднага. А още по-хубавата новина е, че жените обожават мъже, облечени в спортно-елегантни мъжки дрехи. За тях няма по-секси мъж от този, който носи модерни дънки, съчетани с небрежна тениска и стилни кецове!</p> <h2>Как да постигнем перфектен завършек в спортно-елегантен стил?</h2> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Спортно-елегантното облекло обикновено съчетава личен комфорт и индивидуалност</strong> - тъй като трябва да комбинирате различни дрехи, за да създадете своя уникален външен вид.</p> <p>Експериментирайте и открийте кое работи най-добре за вас.</p> <p>Когато се съмнявате какво да облечете, винаги трябва да се придържате към<strong> златното правило, което гласи, че е по-добре да заложите на малко по-формално облекло, отколкото да бъдете облечени не според повода.</strong></p> <p>Не забравяйте, че дори една обикновена ежедневна &ldquo;casual&rdquo; мъжка риза може лесно да направи външния ви вид по-привлекателен.</p> <p>Този тип мъжко облекло обикновено се върти около набор от <strong>основни и класически елементи, </strong>които формират градивните елементи на вашия личен стил.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bala-polo-bluza.jpg" /></p> <h3><span>Избор на мъжки панталони/дънки</span></h3> <p>Основата на непринуденото <strong>мъжко</strong> <strong>облекло от 50-те години на миналия век -</strong> дънките, са на мода и до днес. Вие сами може да решите дали предпочитате по-светли нюанси или се чувствате добре в тъмни дънки. Не забравяйте, че най-важно е с какво ще ги комбинирате!</p> <h3><span>Избор на мъжки спортно-елегантни обувки</span></h3> <p><strong>Изберете кожа, а не гума,</strong> като важното е да се уверите, че горната част е елегантна. Може да носите и маратонки, но те трябва да са стилни. За щастие през последните няколко години пазарът на луксозни маратонки бележи поразителен ръст, като нови модели от висок клас излизат всеки месец.</p> <p><strong>За &bdquo;класически&ldquo; външен вид носете бели маратонки,</strong> които могат да се комбинират изключително успешно във всеки стил.</p> <p>Не се ограничавайте единствено с мъжките кецове. Има много други алтернативи за ежедневни по-стилни <span><a href="https://lazarini.eu/category/obuvki">мъжки обувки</a></span> като <strong>мокасини,</strong> например.</p> <p>Ако изберете правилния модел спортно-елегантни мъжки обувки, смело може да ги комбинирате дори с мъжки костюм и риза, като контрастите са добре дошли. Опитайте и не се страхувайте да бъдете малко дръзки и смели.</p> <h3><span>Избор на тениска</span></h3> <p>В спортно-елегантния стил на почит са дънките, затова е много важно да изберете правилната мъжка риза или тениска, с които да ги комбинирате. Може да облечете класическа бяла мъжка риза или интересна тениска.</p> <p>По своята същност <strong>не</strong><strong>брежните тениски са съществена част от основния гардероб на всеки мъж. </strong>Те са лесни за комбиниране, много удобни, много любими на силните половинки и могат да се съчетаят добре с всичко.</p> <p>Изберете класически памучни тениски в<strong> цветове като бяло, синьо, черно и сиво</strong>. Те се комбинират идеално с дънки, ежедневни панталони и спортни мъжки обувки.</p> <p>Можете да подправите ежедневния си тоалет с някои смели модели, стилове и дизайни, ако искате. Все пак се уверете, че сте намерили подходящото мъжко облекло за вашия тип тяло. Няма нищо по-лошо от прекалено широките или прекалено тесните дрехи.</p> <h3><span>Избор на ежедневни мъжки ризи</span></h3> <p><strong>Ежедневните мъжки ризи с дълъг или къс ръкав </strong>са от съществено значение, когато искате да изглеждате по-елегантни дори в ежедневието си. За по-небрежен, а в същото време модерен външен вид, можете да навиете ръкавите. Страхотно допълнение към тази визия са тирантите, които ще я допълнят перфектно.</p> <p>Задължителна част от гардероба на всеки мъж е бялата риза, но може да го допълните и със сива, синя или риза в по-тъмни нюанси, според предпочитанията ви.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/zalena-riza-s-tiranti.jpg" /></p> <h3><span>Избор на връхна дреха</span></h3> <p>Дънково или кожено мъжко яке е модерно завършващо докосване, което може да добави много индивидуалност към вашия спортно-елегантен стил. Това е един от елементите в мъжкия гардероб, който ще остане с вас години наред, така че си струва да инвестирате във висококачествен модел.</p> <p>Нашият съвет е да се придържате към класическите модели, които никога не излизат от мода. Изберете <strong>лек и свеж модел.</strong> Най-предпочитани при спортните модели са шушляковите, кожените, както и дънковите <span><a href="https://lazarini.eu/category/yaketa">мъжки якета</a></span>. Но саката също са много актуални.</p> <h3><span>Избор на аксесоари и акценти</span></h3> <p>Аксесоарите са перфектен избор, с който да<strong> добавите нотка на индивидуалност към спортно-елегантния ви тоалет и да подобрите цялостния външен вид</strong>. Може да останете последователни с аксесоари, които ще поддържат вашата визия или да отидете напълно в обратна посока, за да създадете свой собствен уникален стил. Помислете за <strong>часовник от висок клас,</strong> с който да комбинирате ежедневния си тоалет или изберете подходящ колан за вашите дънки. А защо не и тиранти?</p> <p>Всичко това оставяме на вашето въображение и дързост!</p> <p></p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-417"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 417, is_bundle: 0, parameters: {'template':"basic",'action':"cart",'font_size':"16",'display_sku':"1",'display_properties':"1",'display_description':"1"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти