Блог

Топ цветови комбинации при мъжките дрехи 31.03.2021 20:58

Топ цветови комбинации при мъжките дрехи

Съвременният мъж трябва да се стреми да създаде цялостен, хармоничен образ, който да радва окото и да съответства на настроението, ситуацията, а също така да показва какъв човек се крие зад тази визия.

Вашият външен вид зависи пряко от успешната комбинация от нюанси в дрехите, както и при спортно-елегантните или официални мъжки обувки. Само ако умело съчетаете цветовете, ще може да създадете една елегантна визия. Ето защо, ако искате да подправите образа си, трябва да бъдете по-внимателни какви мъжки дрехи носите и как ги съчетавате.

Защо е важно да изберем правилните цветове?

 

Съвременните мъже се стремят да създадат хармоничен образ, не по-малко от жените. Мъжкото облекло трябва да изразява характера на неговия носител, но в същото време да е подходящо за ситуацията. Един от основните фактори за формирането на стилен образ е умелото съчетание на цветове в гардероба.

Защо правилната комбинация от цветове е толкова важна? Всички мъжки костюми и аксесоари изглеждат страхотно индивидуално, но ако не се съчетаят както трябва, резултатът няма да ви хареса.

Неуспешната комбинация от нюанси или прекомерен брой от тях по-скоро ще създаде отблъскващ образ. Компетентната цветова комбинация е изкуство, което всеки мъж може да овладее. С негова помощ изготвянето на нетривиален елегантен външен вид ще се превърне в лесна задача. Освен това гардеробът ще придобие цялост, което ще премахне ненужните несъвместими неща.

Съвети

 

Започнете да оформяте външния си вид, като изберете основен цвят. Като правило основата трябва да е в неутрални цветове: бяло, черно, сиво, синьо или кафяво. Това се дължи на тяхната лесна и успешна комбинация с почти всички останали нюанси.

Мъжкият гардероб е доста ограничен в избора на аксесоари, които могат да се използват за създаване на акцент. Но именно подчертаването на цвета може да придаде на външния вид уникален чар. Поставяйки правилния акцент върху аксесоар, можете да разредите монотонността на нюансите и да направите визията си по-атрактивна в очите на другите.

За да зададете акцент, можете да използвате шал, вратовръзка, часовник, рамка на очила, а в някои случаи дори чорапи могат да се използват за акцент. Основното нещо, което трябва да се спазва при поставяне на акценти, е, че те задължително трябва да се припокриват с други елементи на облеклото.

Какви са основните правила?

 

С какво да комбинирате сини дрехи?

Ако носите сини дрехи, по-добре избягвайте черното, вместо това изберете бяло или бежово за по-хармоничен външен вид. Например, бялата мъжка риза освежава синия мъжки костюм и с тази комбинация ще се радвате на елегантна визия, която ще прави добро впечатление у другите. Детайлите в червено могат също много добре да допълнят синьото.

С какво да комбинирате дрехи в цвят бордо?

Мъжките дрехи в този цвят може да изглеждат доста елегантни, но трябва да бъдете внимателни в съчетанието с други цветове, особено ако предпочитате да не се откроявате прекалено. Този по-тъмен цвят е характерен основно за зимния или есенния гардероб, срещайки се често особено при стилните мъжки пуловери.

За разлика от черното и бялото, бордото се комбинира с ограничена гама от цветове. В същото време има няколко печеливши опции, които ще създадат един елегантен и хармоничен външен вид. Неутралните тонове като черно, бяло, сиво и дори кафяво се комбинират много добре с бордо.

С какво да комбинирате зелени дрехи?

Зеленото е изненадващо универсален цвят и е чудесно допълнение към вашия гардероб. Номерът е да изберете правилния нюанс. Тъмно зелено и маслина са най-подходящи за мъжкия гардероб.

Освен това опростените цветови комбинации могат да ви помогнат да подчертаете зелените детайли на дрехата си и да избегнете смесването на несъответстващи цветове. Например черното е цвят, който винаги се съчетава идеално със зелено. Бялото също го допълва много добре. Зеленото изглежда страхотно и в комбинация със зимни тонове, като кафяво, бордо и синьо.

С какво да комбинирате бежови дрехи?

Бежовото е много мек нюанс, така че се комбинира най-добре със светли тонове. Изглежда особено стилно със снежнобял нюанс, син или червеникав. Обърнете внимание кой бежов нюанс използвате, тъй като жълтеникавите нюанси са много по-трудни за съчетаване. Ако сте облечени в жълтеникаво бежово мъжко облекло, опитайте се да го допълните с богати цветове като тъмнокафяво, синьо или кафяво.

С какво можете да комбинирате червени дрехи?

Тъй като червеното е доста смел цвят, то се комбинира най-добре с неутрални нюанси. Затова, когато носите червени мъжки дрехи, опитайте да ги съчетаете с бели или други по-светли цветове, за свеж, приятен външен вид. Друга възможност е да опитате да комбинирате топлите червени нюанси със студени нюанси на синьото за елегантен, приятен външен вид.

С какво да комбинирате черни дрехи?

Черното е класически цвят, предпочитан от много хора, когато става дума за мъжко облекло. Това означава, че може да се комбинира страхотно с почти всеки друг цвят. Някои нюанси обаче изглеждат по-традиционни от други. Бялото например винаги изглежда добре с черното, тъй като помага за постигане на баланс между светло и тъмно.

Тази комбинация обаче може да изглежда доста необичайно поради контраста. За да смекчите контраста, изберете малък бял елемент, който да допълни черните ви дрехи. Например, бяла мъжка риза ще изглежда страхотно под черен мъжки костюм. Не само бялото, но и други светли цветове, като нежно розово и светло синьо, също могат да бъдат добро допълнение към черното. От друга страна, смелите цветове като червеното ще добавят интересен акцент към вашия външен вид.

С какво можете да комбинирате бели дрехи?

Бялото се съчетава добре с много цветове, особено когато ги подбирате внимателно. Ако се облечете изцяло в бяло, трябва добре да помислите за външния си вид, за да покажете този цвят в цялата му прелест. В повечето случаи бялото се комбинира със студени нюанси като черен, син и сив. Неутралните тонове като бежово и пясъчно обаче също могат да се съчетаят добре с бялото, особено през топлите месеци.

С какво да комбинирате сивите дрехи?

За да комбинирате успешно сивото с други цветове, трябва да обърнете внимание на неговия нюанс. Обикновено по-светлите нюанси на сивото се комбинират с други по-светли нюанси, включително бяло, светлосиньо и нежно бледорозово. Тъмносивото може да изглежда добре както с бяло, така и с по-тъмни тонове като черно и бордо.

С какво да комбинирате кафяви дрехи?

Както в случая на сивото, за да се комбинира успешно кафявото с други цветове, трябва да се вземе предвид неговия нюанс. По-светлите нюанси на кафявото обикновено си подхождат по-добре с други по-светли нюанси като бяло, кремаво и светлосиньо.

Тъмнокафявите тонове също могат да бъдат съчетани с неутрални нюанси като бяло. В допълнение, комбинацията им с богати нюанси като черно, бордо, тъмносиньо или тъмнозелено изглежда доста приятно.

С какво можете да комбинирате розови дрехи?

Розовото е цвят, който много мъже избягват, защото не знаят с какво да го комбинират. По-светлите нюанси на розовото са по-гъвкави от по-тъмните, така че са по-лесни за комбиниране.

За да добавите елегантност към визията си, опитайте да съчетаете розовото със сиво, синьо, бяло, кафяво или бежово. Ако сте любител на розовото и предпочитате ярки нюанси, може смело да ги комбинирате с тъмносиньо, черно или тъмносиво.

Можем ли да се справим сами с перфектната визия?

 

Всеки човек може сам да се погрижи за своя външен вид и да изглежда елегантно, стига да спазва няколко основни правила, свързани с визията.

Как да съчетаете цветовете в мъжкото облекло?

  • Опитайте се да създадете хармоничен външен вид чрез добра селекция от цветове.
  • За да избегнете дисхармония, комбинирайте ярки цветове с неутрални нюанси.
  • Опитайте да съчетаете синьо с бежово или червено за стилен, добре обмислен външен вид.
  • Комбинирайте светлите нюанси на сивото и кафявото с други светли тонове и обратно - тъмните тонове сиво и кафяво с други тъмни нюанси.
  • За да освежите своя класически черен тоалет, използвайте по-светли цветове като бяло, розово и светло синьо.

Надяваме се, че тези съвети ще бъдат от голяма полза за всеки мъж, грижещ се стриктно за визията си. Открийте уникални модни находки в разнообразни цветови палитри в онлайн магазина ни, както и във всеки един от физическите магазини на LAZARINI.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Топ цветови комбинации при мъжките дрехи

Топ цветови комбинации за мъжко облекло - Блог LAZARINI

Всеки елегантен мъж трябва да постигне цялостен, хармоничен образ, който да радва окото и да съответства на настроението. Прочети повече... Всеки елегантен мъж трябва да постигне цялостен, хармоничен образ, който да радва окото и да съответства на настроението. Прочети повече... 2021-04-02T21:44:35+03:00 Топ цветови комбинации при мъжките дрехи

<p><span style="color: #000000;">Съвременният мъж трябва да се стреми да създаде<strong> цялостен, хармоничен образ</strong>, който да радва окото и да съответства на настроението, ситуацията, а също така да показва какъв човек се крие зад тази визия.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Вашият външен вид зависи пряко от <strong>успешната комбинация от нюанси в дрехите, както и при спортно-елегантните или официални мъжки обувки.</strong>&nbsp;Само ако умело съчетаете цветовете, ще може да създадете една елегантна визия. Ето защо, ако искате да подправите образа си, трябва да бъдете по-внимателни какви мъжки дрехи носите и как ги съчетавате.</span></p> <h2><span style="color: #000000;">Защо е важно да изберем правилните цветове?</span></h2> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <p><span style="color: #000000;">Съвременните мъже се стремят да създадат хармоничен образ, не по-малко от жените. Мъжкото облекло трябва да изразява характера на неговия носител, но в същото време да е подходящо за ситуацията. Един от <strong>основните фактори</strong> за формирането на стилен образ е умелото съчетание на цветове в гардероба.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Защо правилната комбинация от цветове е толкова важна? Всички мъжки костюми и аксесоари изглеждат страхотно индивидуално, но ако не се съчетаят както трябва, <strong>резултатът няма да ви хареса. </strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">Неуспешната комбинация от нюанси или прекомерен брой от тях по-скоро ще създаде отблъскващ образ. Компетентната цветова комбинация е изкуство, което всеки мъж може да овладее. С негова помощ изготвянето на нетривиален елегантен външен вид ще се превърне в лесна задача. Освен това<strong> гардеробът ще придобие цялост</strong>, което ще премахне ненужните несъвместими неща.</span></p> <h2><span style="color: #000000;">Съвети</span></h2> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <p><span style="color: #000000;">Започнете да оформяте външния си вид, като изберете основен цвят. Като правило основата трябва да е <strong>в неутрални цветове</strong>: <em>бяло, черно, сиво, синьо или кафяво.</em> Това се дължи на тяхната лесна и успешна комбинация с почти всички останали нюанси.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Мъжкият гардероб е доста ограничен в избора на аксесоари, които могат да се използват за създаване на акцент. Но именно подчертаването на цвета може да придаде на външния вид уникален чар. Поставяйки<strong> правилния акцент върху аксесоар, </strong>можете да разредите монотонността на нюансите и да направите визията си по-атрактивна в очите на другите.</span></p> <p><span style="color: #000000;">За да зададете акцент, можете да използвате <strong>шал, </strong><a href="https://lazarini.eu/category/vratovrazki"><strong>вратовръзка</strong></a><strong>, часовник, рамка на очила,</strong> а в някои случаи дори чорапи могат да се използват за акцент. Основното нещо, което трябва да се спазва при поставяне на акценти, е, че те задължително трябва да се припокриват с други елементи на облеклото.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><iframe width="560" height="314" src="//www.youtube.com/embed/lFTK3xANlAs" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe></span></p> <h2><span style="color: #000000;">Какви са основните правила?</span></h2> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате сини дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Ако носите сини дрехи,<strong> по-добре избягвайте черното, вместо това изберете бяло или бежово </strong>за по-хармоничен външен вид. Например, бялата мъжка риза освежава синия мъжки костюм и с тази комбинация ще се радвате на елегантна визия, която ще прави добро впечатление у другите. Детайлите в червено могат също много добре да допълнят синьото.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате дрехи в цвят бордо?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Мъжките дрехи в този цвят може да изглеждат доста елегантни, но трябва да бъдете внимателни в съчетанието с други цветове, особено ако предпочитате да не се откроявате прекалено. Този по-тъмен цвят е характерен основно за зимния или есенния гардероб, срещайки се често особено при стилните мъжки пуловери.</span></p> <p><span style="color: #000000;">За разлика от черното и бялото, <strong>бордото се комбинира с ограничена гама от цветове. </strong>В същото време има няколко печеливши опции, които ще създадат един елегантен и хармоничен външен вид. Неутралните тонове като черно, бяло, сиво и дори кафяво се комбинират много добре с бордо.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате зелени дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Зеленото е изненадващо универсален цвят и е чудесно допълнение към вашия гардероб. Номерът е да изберете правилния нюанс.<strong> Тъмно зелено и маслина</strong> са най-подходящи за мъжкия гардероб.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Освен това <strong>опростените цветови комбинации могат да ви помогнат да подчертаете зелените детайли на дрехата </strong>си и да избегнете смесването на несъответстващи цветове. Например черното е цвят, който винаги се съчетава идеално със зелено. Бялото също го допълва много добре. Зеленото изглежда страхотно и в комбинация със зимни тонове, като кафяво, бордо и синьо.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате бежови дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Бежовото е много мек нюанс, така че се комбинира най-добре със светли тонове. Изглежда особено стилно със снежнобял нюанс, син или червеникав. Обърнете внимание кой бежов нюанс използвате, тъй като<strong> жълтеникавите нюанси са много по-трудни за съчетаване</strong>. Ако сте облечени в жълтеникаво бежово мъжко облекло, опитайте се да го допълните с богати цветове като тъмнокафяво, синьо или кафяво.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво можете да комбинирате червени дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Тъй като червеното е доста смел цвят, то се <strong>комбинира най-добре с неутрални нюанси. </strong>Затова, когато носите червени мъжки дрехи, опитайте да ги съчетаете с бели или други по-светли цветове, за свеж, приятен външен вид. Друга възможност е да опитате да комбинирате топлите червени нюанси със студени нюанси на синьото за елегантен, приятен външен вид.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/cerven-kostum.jpg" /></span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате черни дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Черното е класически цвят, предпочитан от много хора, когато става дума за мъжко облекло. Това означава, че може да се комбинира страхотно с почти всеки друг цвят. Някои нюанси обаче изглеждат по-традиционни от други. <strong>Бялото например винаги изглежда добре с черното, </strong>тъй като помага за постигане на баланс между светло и тъмно.</span></p> <p><span style="color: #000000;">Тази комбинация обаче може да изглежда доста необичайно поради контраста. За да смекчите контраста, изберете малък бял елемент, който да допълни черните ви дрехи. Например, <a href="https://lazarini.eu/category/rizi"><strong>бяла мъжка риза</strong></a><strong> ще изглежда страхотно под</strong><a href="https://lazarini.eu/category/kostyumi"><strong> черен мъжки костюм. </strong></a>Не само бялото, но и други светли цветове, като нежно розово и светло синьо, също могат да бъдат добро допълнение към черното. От друга страна, смелите цветове като червеното ще добавят интересен акцент към вашия външен вид.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво можете да комбинирате бели дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Бялото се съчетава добре с много цветове, особено когато ги подбирате внимателно. Ако се облечете изцяло в бяло, трябва добре да помислите за външния си вид, за да покажете този цвят в цялата му прелест. В повечето случаи бялото се комбинира със студени нюанси като черен, син и сив. Неутралните тонове като бежово и пясъчно обаче също могат да се съчетаят добре с бялото, особено през топлите месеци.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bala-riza-na-zeleni-tocki.jpg" /></span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате сивите дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">За да комбинирате успешно сивото с други цветове, трябва да обърнете внимание на неговия нюанс. Обикновено по-светлите нюанси на сивото се комбинират с други по-светли нюанси, включително бяло, светлосиньо и нежно бледорозово. Тъмносивото може да изглежда добре както с бяло, така и с по-тъмни тонове като черно и бордо.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво да комбинирате кафяви дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Както в случая на сивото, за да се комбинира успешно кафявото с други цветове, трябва да се вземе предвид неговия нюанс. <strong>По-светлите нюанси на кафявото </strong>обикновено си подхождат по-добре с други по-светли нюанси като бяло, кремаво и светлосиньо.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><strong>Тъмнокафявите тонове</strong> също могат да бъдат съчетани с неутрални нюанси като бяло. В допълнение, комбинацията им с богати нюанси като черно, бордо, тъмносиньо или тъмнозелено изглежда доста приятно.</span></p> <p><span style="color: #000000;"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bezovo-proletno-ake.jpg" /></span></p> <h3><span style="color: #000000;">С какво можете да комбинирате розови дрехи?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">Розовото е цвят, който много мъже избягват, защото не знаят с какво да го комбинират. По-светлите нюанси на розовото са по-гъвкави от по-тъмните, така че са по-лесни за комбиниране.</span></p> <p><span style="color: #000000;">За да добавите <strong>елегантност към визията си, </strong>опитайте да съчетаете розовото със сиво, синьо, бяло, кафяво или бежово. Ако сте любител на розовото и предпочитате ярки нюанси, може смело да ги комбинирате с тъмносиньо, черно или тъмносиво.</span></p> <h3><span style="color: #000000;">Можем ли да се справим сами с перфектната визия?</span></h3> <p><span style="color: #000000;">&nbsp;</span></p> <p><span style="color: #000000;">Всеки човек може сам да се погрижи за своя външен вид и да изглежда елегантно, стига да спазва няколко <strong>основни правила, свързани с визията.</strong></span></p> <p><span style="color: #000000;">Как да съчетаете цветовете в мъжкото облекло?</span></p> <ul> <li><span style="color: #000000;">Опитайте се да създадете хармоничен външен вид чрез добра селекция от цветове.</span></li> <li><span style="color: #000000;">За да избегнете дисхармония, <strong>комбинирайте ярки цветове с неутрални нюанси.</strong></span></li> <li><span style="color: #000000;">Опитайте да съчетаете синьо с бежово или червено за стилен, добре обмислен външен вид.</span></li> <li><span style="color: #000000;">Комбинирайте светлите нюанси на сивото и кафявото с други светли тонове и обратно - тъмните тонове сиво и кафяво с други тъмни нюанси.</span></li> <li><span style="color: #000000;">За да освежите своя <strong>класически черен тоалет,</strong> използвайте по-светли цветове като бяло, розово и светло синьо.</span></li> </ul> <p>Надяваме се, че тези съвети ще бъдат от голяма полза за всеки мъж, грижещ се стриктно за визията си. Открийте уникални модни находки в разнообразни цветови палитри в онлайн магазина ни, както и във всеки един от физическите магазини на LAZARINI.</p>

Сравнение на продукти