Блог

Топ Тенденции При Зимното Мъжко Облекло за 2021-2022 г. 17.12.2021 21:46

Топ Тенденции При Зимното Мъжко Облекло за 2021-2022 г.

Новият зимен сезон предлага възможности за изграждането на нова визия. Имате на разположение много елементи, за да направите впечатление с визията си на стилен джентълмен, който държи на качественото мъжко облекло.

Това включва :

 • елегантни мъжки костюми с безупречна кройка
 • спортно-елегантни мъжки ризи в актуалните цветове и десени
 • стилни мъжки панталони - добре оформящи и издължаващи краката
 • вратовръзки като ефектни акценти
 • зимни мъжки палта в елегантни тоналности и много други

Есента и зимата могат да бъдат много елегантни сезони за мъжете, които следят актуалните тенденции и имат желание да изпъкват сред еднообразната тълпа. Личността обича стилните и оригинални мъжки дрехи и аксесоари. Ние от LAZARINI знаем какво е удоволствието от носенето на дреха от висококачествени материали, която е в крак с модата.

Мъжете, за разлика от жените, не обичат да губят много време в модни размисли и в четене на списания за актуална мода (въпреки че има и изключения). Затова ще ги улесним, като им представим кратко резюме.

 

Топ тенденции при зимното мъжко облекло за 2021-2022

 

Кои са основните течения при мъжката мода за тази зима? Кои дрехи ще се отличават с главната роля в ежедневието ни? Накъде да насочат погледи мъжете, стремящи се към актуално излъчване?

Мъжко палто с ефектна кройка

От него зависи вашия силует. То може да бъде подчертано елегантно или спортно-елегантно. При всички случаи едно хубаво мъжко зимно палто е вашият отличителен моден отпечатък, най-първото впечатление, което правите от метри разстояние. Струва си да инвестирате в модел в актуална кройка – имиджът ви ще бъде подсилен по подобаващ начин.

Имате два варианта за избор на мъжко палто: или да се спрете на много плътен модел, или на по-тънък, но малко по-свободен, който да позволява лейъринг, наслагване на няколко пласта дрехи един върху друг. При първия вариант можете да си позволите не толкова плътно облекло под палтото.

Елегантно мъжко палто „Тренчкот“

Той е вечният хит. Продължава да шества със стил и през този сезон. Съчетава класиката с модерните течения. Пази успешно от ветрове и дъждове. Тренчкотът с права кройка и колан и тренчкотът с двуредно закопчаване са връхни дрехи, с които един мъж ще бъде винаги елегантен.

Съществуват и модели без копчета, само с колан. Те придават една секси небрежност на всеки мъж. Падат свободно, по-широки са и позволяват обличане на няколко пласта отдолу. През зимния сезон 2021-2022 тренчкотът за ежедневието е дълъг, пада доста под коляното и леко наподобява халат, за максимално удобство на практичния мъж.

Този вид зимни мъжки палта са изработени от олекотена материя, която е терморегулираща и изолираща. Актуални са и вълнените тренчкоти със силно изразени островърхи ревери и два реда копчета, леко вталени. Дължината им обикновено достига малко над коляното. Късите модели със скрит цип и тик-так копчета стоят много обрано и елегантно.

А кои са актуалните цветове при този тренд? Зимният сезон през 2021-ва ни изненадва с мъжки зимни палта в прасковено и в пепел от рози.   

Мъжки зимни якета с плетени ръкави

През настоящия сезон са в тъмносиньо, винено, сив графит, тъмнозелено, жълто, резедаво, а за мъжете – с гореща кръв и в червено. При това наличие на цветове би било грехота да се спрете отново на мъжко яке в черен цвят ! Моделите са или до талията, с набран ластик около нея, или стигат до средата на коляното.

Някои къси модели на зимни мъжки якета са вталени и умело подчертават  мъжкото тяло, въпреки че са по-плътни. Днес якетата умело съчетават топлина и съвременна елегантност и могат да се носят дори и с по-елегантни панталони.

Кои мъжки костюми са добрият избор за зимно облекло през сезона на 2021-2022?

 

Нови цветове и нюанси навлизат при тях. Класическите цветове като черно, тъмносиньо и сиво вече не са така интересни за много мъже. Клиентът днес се ориентира към мъжки костюми в земни тонове, петролено зелено, а дори и в пепел от рози. С тях ще си проличи усетът ви към актуалните модни трендове.

Друга тенденция при елегантния мъжки костюм за сезон 2021-2022, е наслагването на различни нюанси от един цвят. Умелото съчетаване на но-светли и по-тъмни тонове от дадена разцветка е доста ефектно и определено разчупва визията.

Тъмносиво сако, комбинирано със светлосива риза и с тъмносива вратовръзка…  Можете да измислите много подобни съчетания с всички възможни цветове и техните нюанси. Златното правило на зима 2021-2022 гласи: „Не на скуката и на еднообразието!“.

По-свободните и удължени кройки при зимните мъжки сака, които не следват стриктно очертанията на тялото, са друг интересен тренд за този зимен сезон. Всъщност, модата се повтаря – такава тенденция имаше и през 90-тте години на миналия век.    

Мъжки панталони с по-широки крачоли без ръбове са тенденция при по-елегантните мъжки костюми. Интересен и много актуален цвят при мъжките костюми за настоящия зимен сезон са керемидените нюанси.

Спортни мъжки сака са друга гореща тенденция за студената зима. Те придават непринудена визия и се носят с удоволствие от мъжете, които странят от елегантния стил на обличане. Може да ги комбинирате с всякакъв тип панталони.      

 

Кои са актуалните за тази зима мъжки пуловери?

Както ще се убедите от модните предложения на нашия сайт, зимата на 2021-2022 е цветна! Мъжки блузи и пуловери греят в топли тоналности, за да внесат настроение в сивкавите зимни дни.

Цветовите гами са топли:

 • златисти багри „горчица“
 • виненочервено
 • червено
 • оранжево
 • тъмнозелено „пастел“
 • охра
 • цвят патладжан

С V-образни или с кръгли деколтета, с поло яка, с цип - изборът е голям. Релефните рипсени мотиви с линия по тялото са екстра акцент през тази зима. Широките и безформени мъжки пуловери са модерни. Ръкавите им също са широки. 

Мъжките жилетки са с малки якички, поло яка, с цип или с качулки. Особено стилни са мъжките жилетки с малки копчета - елегантна дреха, която би придружила много успешно и елегантен панталон. Някои модели са особено разчупени, с вертикална цветна линия под копчетата, която поставя акцента върху тях.

Актуалният цвят при много зимни мъжки жилетки е цветът капучино, както и всички нюанси на кафявото.

Сиво и бордо също са модерни при мъжките жилетки тази зима. Изчистените модели в по-тъмни цветови нюанси са разчупени с големи джобове, очертани в цвят, различен от този на жилетката.

И не забравяйте, че коледните празници наближават! Помислете за елегантен и стилен подарък, който би зарадвал всеки мъж и разгледайте колекцията ни от мъжки облекла онлайн тук или във всеки от физическите ни магазини. Обещаваме ви, че ще откриете много идеи за подаръци.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Актуални Новини

Актуални Новини

Топ Тенденции При Зимното Мъжко Облекло за 2021-2022 г.

Топ тенденции за зимно мъжко облекло през 2021 г. | LAZARINI

Зимният сезон и тази година ще ви предложи редица възможности за изграждането на нова визия. Разполагате с много елементи, но как да изградите визията си? Зимният сезон и тази година ще ви предложи редица възможности за изграждането на нова визия. Разполагате с много елементи, но как да изградите визията си? 2021-12-17T21:46:49+02:00 Топ Тенденции При Зимното Мъжко Облекло за 2021-2022 г.

<p><strong>Новият зимен сезон </strong>предлага възможности за изграждането на нова визия. Имате на разположение много елементи, за да направите впечатление с визията си на стилен <strong>джентълмен, който държи на качественото мъжко облекло.</strong></p> <p><strong>Това включва :</strong></p> <ul> <li>елегантни мъжки костюми с безупречна кройка</li> <li>спортно-елегантни мъжки ризи в актуалните цветове и десени</li> <li>стилни мъжки панталони - добре оформящи и издължаващи краката</li> <li>вратовръзки като ефектни акценти</li> <li>зимни мъжки палта в елегантни тоналности и много други</li> </ul> <p>Есента и зимата могат да бъдат много <strong>елегантни сезони за мъжете, които следят актуалните тенденции</strong> и имат желание да изпъкват сред еднообразната тълпа. Личността обича стилните и оригинални мъжки дрехи и аксесоари. Ние от <strong>LAZARINI</strong> знаем какво е удоволствието от носенето на дреха от висококачествени материали, която е в крак с модата.</p> <p>Мъжете, за разлика от жените, <strong>не обичат да губят много време в модни размисли </strong>и в четене на списания за актуална мода (въпреки че има и изключения). Затова ще ги улесним, като им представим кратко резюме.</p> <p>&nbsp;</p> <h2>Топ тенденции при зимното мъжко облекло за 2021-2022</h2> <p>&nbsp;</p> <p><em>Кои са основните течения при мъжката мода за тази зима? Кои дрехи ще се отличават с главната роля в ежедневието ни? Накъде да насочат погледи мъжете, стремящи се към актуално излъчване?</em></p> <h3>Мъжко палто с ефектна кройка</h3> <p>От него зависи вашия силует. То може да бъде <strong>подчертано елегантно или спортно-елегантно.</strong> При всички случаи едно хубаво мъжко зимно палто е вашият отличителен моден отпечатък, най-първото впечатление, което правите от метри разстояние. Струва си да<strong> инвестирате в модел в актуална кройка</strong> &ndash; имиджът ви ще бъде подсилен по подобаващ начин.</p> <p>Имате два варианта за избор на мъжко палто: <em>или да се спрете на много плътен модел, или на по-тънък, но малко по-свободен,</em> който да позволява лейъринг, наслагване на няколко пласта дрехи един върху друг. При първия вариант <strong>можете да си позволите не толкова плътно облекло под палтото.</strong></p> <h3>Елегантно мъжко палто &bdquo;Тренчкот&ldquo;</h3> <p>Той е вечният хит. Продължава да шества със стил и през този сезон. <strong>Съчетава класиката с модерните течения.</strong> Пази успешно от ветрове и дъждове. Тренчкотът с права кройка и колан и тренчкотът с двуредно закопчаване са връхни дрехи, с които <strong>един мъж ще бъде винаги елегантен. </strong></p> <p>Съществуват и модели без копчета, само с колан. Те придават една секси небрежност на всеки мъж. Падат свободно, по-широки са и позволяват обличане на няколко пласта отдолу. През <strong>зимния сезон 2021-2022 </strong>тренчкотът за ежедневието е дълъг, пада доста под коляното и леко наподобява халат, за максимално удобство на практичния мъж.</p> <p><strong>Този вид зимни мъжки палта са изработени от олекотена материя, която е терморегулираща и изолираща.</strong> Актуални са и вълнените тренчкоти със силно изразени островърхи ревери и два реда копчета, леко вталени. Дължината им обикновено достига малко над коляното. <strong>Късите модели със скрит цип и тик-так копчета стоят много обрано и елегантно.</strong></p> <p><strong>А кои са актуалните цветове при този тренд?</strong> Зимният сезон през 2021-ва ни изненадва с мъжки зимни палта в <strong>прасковено</strong> и в <strong>пепел от рози.&nbsp;&nbsp;&nbsp;</strong></p> <p><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/kafavi-palto-lazarini.jpg" /></strong></p> <h3>Мъжки зимни якета с плетени ръкави</h3> <p>През настоящия сезон са в тъмносиньо, винено, сив графит, тъмнозелено, жълто, резедаво, а за мъжете &ndash; с гореща кръв и в червено. <em>При това наличие на цветове би било грехота да се спрете отново на мъжко яке в черен цвят ! </em>Моделите са или <strong>до талията, с набран ластик около нея, или стигат до средата на коляното. </strong></p> <p>Някои къси модели на <strong>зимни мъжки якета </strong>са вталени и умело подчертават &nbsp;мъжкото тяло, въпреки че са по-плътни. Днес якетата умело<strong> съчетават топлина и съвременна елегантност</strong> и могат да се носят дори и с по-елегантни панталони.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/ake-pleteni-rakavi-lazarini.jpg" /></p> <h2>Кои мъжки костюми са добрият избор за зимно облекло през сезона на 2021-2022?</h2> <p>&nbsp;</p> <p>Нови цветове и нюанси навлизат при тях. Класическите цветове като черно, тъмносиньо и сиво вече не са така интересни за много мъже. Клиентът днес се <strong>ориентира към мъжки костюми в земни тонове, петролено зелено,</strong> а дори и в пепел от рози. С тях ще си проличи усетът ви към актуалните модни трендове.</p> <p>Друга тенденция при <strong>елегантния мъжки костюм за сезон 2021-2022, </strong>е наслагването на различни нюанси от един цвят. Умелото съчетаване на но-светли и по-тъмни тонове от дадена разцветка е доста ефектно и определено разчупва визията.</p> <p><strong>Тъмносиво сако, комбинирано със светлосива риза и с тъмносива вратовръзка</strong>&hellip; &nbsp;Можете да измислите много подобни съчетания с всички възможни цветове и техните нюанси. Златното правило на зима 2021-2022 гласи: <strong><em>&bdquo;Не на скуката и на еднообразието!&ldquo;.</em></strong></p> <p><strong><em><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/kostum-vinenocerven-lazarini.jpg" /></em></strong></p> <p>По-свободните и удължени кройки при зимните мъжки сака, които не следват стриктно очертанията на тялото, са друг интересен тренд за този зимен сезон. Всъщност, модата се повтаря &ndash; такава тенденция имаше и през <strong>90-тте години </strong>на миналия век.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;</p> <p><strong>Мъжки панталони с по-широки крачоли</strong> без ръбове са тенденция при по-елегантните мъжки костюми. Интересен и много актуален цвят при мъжките костюми за настоящия зимен сезон са керемидените нюанси.</p> <p><strong>Спортни мъжки сака са друга гореща тенденция за студената зима</strong>. Те придават непринудена визия и се носят с удоволствие от мъжете, които странят от елегантния стил на обличане. Може да ги <strong>комбинирате с всякакъв тип панталони.&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; </strong></p> <p><strong>&nbsp;</strong></p> <h2>Кои са актуалните за тази зима мъжки пуловери?</h2> <p><em>Както ще се убедите от модните предложения на нашия сайт, зимата на 2021-2022 е цветна!</em> <strong>Мъжки блузи и пуловери греят в топли тоналности</strong>, за да внесат настроение в сивкавите зимни дни.</p> <p><strong>Цветовите гами са топли: </strong></p> <ul> <li>златисти багри &bdquo;горчица&ldquo;</li> <li>виненочервено</li> <li>червено</li> <li>оранжево</li> <li>тъмнозелено &bdquo;пастел&ldquo;</li> <li>охра</li> <li>цвят патладжан</li> </ul> <p>С V-образни или с кръгли деколтета, с поло яка, с цип - изборът е голям. Релефните рипсени мотиви с линия по тялото са екстра акцент през тази зима. <strong>Широките и безформени мъжки пуловери са модерни.</strong> Ръкавите им също са широки.&nbsp;</p> <p>Мъжките жилетки са с малки якички, поло яка, с цип или с качулки. Особено стилни са<strong> мъжките жилетки с малки копчета -</strong> елегантна дреха, която би придружила много успешно и елегантен панталон. Някои модели са особено разчупени, с вертикална цветна линия под копчетата, която поставя акцента върху тях.</p> <p>Актуалният цвят при много зимни мъжки жилетки е цветът капучино, както и всички нюанси на кафявото.</p> <p>Сиво и бордо също са <strong>модерни при мъжките жилетки тази зима. </strong>Изчистените модели в по-тъмни цветови нюанси са разчупени с големи джобове, очертани в цвят, различен от този на жилетката.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/lilava-ziletka-lazarini.jpg" /></p> <p><strong>И не забравяйте, че коледните празници наближават!</strong> Помислете за елегантен и стилен подарък, който би зарадвал всеки мъж и разгледайте колекцията ни от мъжки облекла онлайн <a href="https://lazarini.eu/">тук</a> или във всеки от физическите ни <a href="https://lazarini.eu/page/magazini">магазини</a>. Обещаваме ви, че ще откриете много идеи за подаръци.</p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-647"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 647, is_bundle: 0, parameters: {'template':"enhanced",'action':"cart",'font_size':"16"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти