Блог

Вталени дрехи или по-свободна визия? 16.02.2022 23:00

Вталени дрехи или по-свободна визия?

Напоследък в мъжката мода навлязоха смело по-широките мъжки дрехи, които падат по-свободно по тялото. Те придават една по-лежерна и непринудена визия, но дали е подходяща за всички мъже и за всички случаи?

В тази статия ние от екипа на LAZARINI ще опишем в кои случаи да заложите на по-вталени мъжки облекла и кога да изберете по-свободни модели.

Мъжете с изявена мускулатура в повечето случаи предпочитат силно вталените дрехи по тялото, за да подчертаят своята фигура и линиите на тялото си.

Има мъже, които са с хубава физика, но все пак предпочитат да не я афишират, особено ако са по-дискретни или пък биха се чувствали по-комфортно, изглеждайки малко по-едри, ако считат, че са прекалено слаби. Да, има и такива хора!

Освен това, изборът на по-вталени или на по-свободни дрехи зависи и от работната ви среда – дали е по-консервативна или е по-артистична. Ако е по-консервативна, не са подходящи нито прекалено вталените дрехи, нито по-свободните, които пък придават бохемски вид. В тези случаи намерете баланса и заложете на нещо средно.

В една по-разчупена атмосфера бихте могли да експериментирате с каквото и да е мъжко облекло, стига да е оригинално и да изразява индивидуалността ви по атрактивен начин. Но все пак и тук е добре да се следвате правилото за добрия вкус и да не прекрачвате неговите граници.

Защото, съгласете се, главното условие за носенето на вталено облекло е притежаването на подходящите физически данни за това. Разбира се, има толкова много хора, за които това е „детайл“ и точно тук те много бъркат.

 

За кого е подходяща визията с по-вталени дрехи?

Хармоничната и стройна фигура, е първото условие за носенето на облекло плътно по тялото. Тогава вталените и модерни мъжки костюми, вталените мъжки ризи и вталените мъжки панталони изглеждат естетично.

Този тип стайлинг е подходящ както за ежедневието, така и за по-елегантни, но все пак не прекалено официални поводи. Имайте едно наум, ако гостувате на по-възрастни и консервативни роднини, тъй като този тип хора не винаги гледат с добро око на прекалено вталените и прилепнали мъжки дрехи.

V-образен гръб, широки рамене и стегната долна част на тялото - части от тялото, които задължително трябва да се подчертаят, защото се считат за атрибути на мъжествеността и мигновено привличат представителките на нежния пол.

Вталените мъжки тениски с къс ръкав са идеални за тази цел. LAZARINI ви предлага много стилни мъжки блузи с яка, които могат да ви помогнат за привлекателен и същевременно елегантен имидж.

„Slim-Fit” кройките създават по-атлетичен и енергичен облик на тялото, затова биха могли да се използват умело и при не толкова перфектни дадености на фигурата. Всичко е въпрос на правилни пропорции и на умело съчетаване между горната и долната част от цялостния „аутфит“.

Ако краката ви са по-стегнати и едри спрямо горната част на тялото, бихте могли да заложите на вталени мъжки дънкови панталони или спортни мъжки панталони тип „чино“, съчетани с по-дълго и/ или по-свободно горнище, което да прикрие това, в случай, че ви притеснява.

По този начин може винаги да използвате предимствата на този тип стайлинг, за да прикриете някои несъвършенства, които ви притесняват, защото всички имаме такива.   

Вталената визия е подходяща и за спортните натури, както и за мъжете, които водят много динамичен начин на живот. При положение, че дрехите им не са дотолкова вталени, че да възпрепятстват движенията им.

За кого не е подходяща вталената визия ?

Визията не е подходяща за :

  • Мъжете, които не разполагат с хармонична фигура, е препоръчително да заложат на по-свободните дрехи. Този стайлинг има силата да прикрие всички несъвършенства, а освен това ще ви предостави уникална свобода при всяко едно движение.

Бележка: Знаем колко трудно е за някои мъже да открият подходящ размер дрехи, а ние от LAZARINI вярваме, че всеки човек заслужава да се чувства стилно и елегантно в облеклото си. Именно затова в колекцията ни ще откриете разнообразни, стилни и елегантни мъжки дрехи големи размери.

  • Ако имате прекалено слаба мъжка фигура също е по-добре да избягвате вталени дрехи, тъй като има риск да изглеждате прекалено слаби. В този случай е препоръчителен средният вариант, а именно: “Regular Fit” кройките, перфектният баланс между свободните и вталените облекла.
  • Ако вталените дрехи не са вашият номер, биха могли да ви направят по-пълен. Затова винаги подбирайте точната за вас номерация, като за предпочитане е винаги да изпробвате вталеното облекло, преди да го закупите. Защото трябва наистина да ви пасне.

Вталените мъжки облекла могат да бъдат изработени както от нееластични, така и от еластични и разтегливи материи, в зависимост от състава им. Препоръчваме ви по-често да се спирате на втория тип, за да се чувствате максимално комфортно в тях.

„Super Slim” кройките не са подходящи за вас, ако работите в по-консервативно учреждение, където облеклото ви може да бъде изтълкувано като предизвикателно. Но и тук зависи от конкретния случай и от средата. За всеки случай, обаче, винаги си имайте едно наум какви дрехи обличате за работа.

За кого е подходяща по-свободната визия?

Все по-актуалната през последните години мода на по-широките и свободни дрехи, особено сред по-младите, не е новост. Нейният разцвет е през 60-те години на миналия век, с хипи културата и с нейните послания за волност и свобода. 

През 90-те години хип-хоп звездите популяризират широките мъжки тениски с къс ръкав, както и свободните мъжки дънкови панталони и анцузи.

Ето за кого са подходящи този тип дрехи: 

  • За хората, които не обичат тесните дрехи и се чувстват ограничени в тях.
  • За мъжете, които нямат ясно очертана талия.
  • За мъжете с по-едра фигура и повече килограми.
  • За мъжете, които нямат ясно очертани бедра и задни части.

 

За кого не е подходяща по-свободната визия?

Противно на всеобщото схващане, тя не е особено препоръчителна за много пълните мъже, както и за прекалено слабите, тъй като крайният резултат би бил неестетичен и в двата случая. При много пълните мъже широките и плътни мъжки дрехи добавят още килограми, а при прекалено слабите мъже ще доведат до дисбаланс във визията.

При по-свободните дрехи следва да се хармонизират пропорциите. Ако краката ви са по-къси, трябва да внимавате с по-дългите тениски, които допълнително отнемат от дължината на краката ви.

Препоръка: нека по вас да няма повече от една по-широка дреха, тъй като наличието на няколко слоя по-обемисти облекла води до негативен ефект и по този начин вие създавате оптическата илюзия за по-закръглена фигура.

Идеалният вариант: съчетаване на по-свободен мъжки пуловер с втален мъжки панталон.

Препоръка: отделете специално внимание на материите при по-свободните дрехи, тъй като, сами по себе си, те създават един по-небрежен вид. Затова е важно платът, от който са произведени, да придаде изискан и елегантен имидж от висок клас.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мъжки Тайни

Мъжки Тайни

Вталени дрехи или по-свободна визия?

Вталени дрехи или по-свободна визия? | LAZARINI

При някои мъже вталените мъжки облекла могат да направят истински чудеса, подчертавайки визията. Но за други, това далеч не е най-правилното решение. При някои мъже вталените мъжки облекла могат да направят истински чудеса, подчертавайки визията. Но за други, това далеч не е най-правилното решение. 2022-02-16T23:49:33+02:00 Вталени дрехи или по-свободна визия?

<p>Напоследък в <strong>мъжката мода</strong> навлязоха смело по-широките мъжки дрехи, които падат по-свободно по тялото. Те придават една<strong> по-лежерна и непринудена визия</strong>, но дали е подходяща за всички мъже и за всички случаи?</p> <p>В тази статия ние от <strong>екипа на LAZARINI</strong> ще опишем в кои случаи да заложите на по-вталени мъжки облекла и кога да изберете по-свободни модели.</p> <p>Мъжете с изявена мускулатура в повечето случаи предпочитат<strong> силно вталените дрехи по тялото</strong>, за да подчертаят своята фигура и линиите на тялото си.</p> <p>Има мъже, които са с хубава физика, но все пак предпочитат да не я афишират, особено ако са по-дискретни или пък биха се чувствали по-комфортно, изглеждайки малко по-едри, ако считат, че са прекалено слаби. Да, има и такива хора!</p> <p>Освен това, <strong>изборът на по-вталени или на по-свободни дрехи</strong> зависи и от работната ви среда &ndash; дали е по-консервативна или е по-артистична. Ако е по-консервативна, не са подходящи нито прекалено вталените дрехи, нито по-свободните, които пък придават бохемски вид. В тези случаи намерете баланса и заложете на нещо средно.</p> <p>В една по-разчупена атмосфера бихте могли да експериментирате с каквото и да е мъжко облекло, стига да е оригинално и да изразява индивидуалността ви по атрактивен начин. Но все пак и тук е добре да се <strong>следвате правилото за добрия вкус</strong> и да не прекрачвате неговите граници.</p> <p>Защото, съгласете се, главното условие за <strong>носенето на вталено облекло</strong> е притежаването на подходящите физически данни за това. Разбира се, има толкова много хора, за които това е &bdquo;детайл&ldquo; и точно тук те много бъркат.</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/puloveri-golemi-razmeri.jpg" /></p> <h2>За кого е подходяща визията с по-вталени дрехи?</h2> <p>Хармоничната и стройна <strong>фигура</strong>, е първото условие за носенето на облекло плътно по тялото. Тогава вталените и модерни мъжки костюми,<strong> вталените мъжки ризи и вталените мъжки панталони</strong> изглеждат естетично.</p> <p>Този тип стайлинг е подходящ както за ежедневието, така и за по-елегантни, но все пак не прекалено официални поводи. Имайте едно наум, ако гостувате на по-възрастни и консервативни роднини, тъй като този тип хора не винаги гледат с добро око на прекалено вталените и прилепнали мъжки дрехи.</p> <p><strong>V-образен гръб, широки рамене и стегната долна част на тялото - </strong>части от тялото, които задължително трябва да се подчертаят, защото се считат за атрибути на мъжествеността и мигновено привличат представителките на нежния пол.</p> <p><strong>Вталените мъжки тениски с къс ръкав </strong>са идеални за тази цел. <strong>L</strong><strong>AZARINI</strong> ви предлага много <strong>стилни мъжки блузи с яка</strong>, които могат да ви помогнат за привлекателен и същевременно елегантен имидж.</p> <p>&bdquo;Slim-Fit&rdquo; <span>кройките създават<strong> по-атлетичен и енергичен облик на тялото</strong>, затова биха могли да се използват умело и при не толкова перфектни дадености на фигурата. Всичко е въпрос на правилни пропорции и на умело съчетаване между горната и долната част от цялостния &bdquo;аутфит&ldquo;. </span></p> <p>Ако краката ви са по-стегнати и едри спрямо горната част на тялото, бихте могли да заложите на<strong> вталени мъжки дънкови панталони или спортни мъжки панталони тип &bdquo;чино&ldquo;</strong>, съчетани с по-дълго и/ или по-свободно горнище, което да прикрие това, в случай, че ви притеснява.</p> <p>По този начин може винаги да използвате предимствата на този тип стайлинг, за да прикриете някои несъвършенства, които ви притесняват, защото всички имаме такива.&nbsp; <strong>&nbsp;</strong></p> <p>Вталената визия е<strong> подходяща и за спортните натури, както и за мъжете</strong>, които водят много динамичен начин на живот. При положение, че дрехите им не са дотолкова вталени, че да възпрепятстват движенията им.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/bluzi-golemi-razmeri-lazarini.jpg" /></p> <h2>За кого не е подходяща вталената визия ?</h2> <p><strong>Визията не е подходяща за :</strong></p> <ul> <li>Мъжете, които не разполагат с хармонична фигура, е препоръчително да заложат на по-свободните дрехи. Този стайлинг има силата да прикрие всички несъвършенства, а освен това ще ви предостави уникална свобода при всяко едно движение.</li> </ul> <p><strong>Бележка:</strong> Знаем колко трудно е за някои мъже да открият подходящ размер дрехи, а ние от LAZARINI вярваме, че всеки човек заслужава да се чувства стилно и елегантно в облеклото си. Именно затова в колекцията ни ще откриете разнообразни, стилни и <a href="https://lazarini.eu/admin/blog/article/edit/lazarini.eu">елегантни мъжки дрехи</a> големи размери.</p> <ul> <li>Ако имате прекалено слаба мъжка фигура също е по-добре да избягвате вталени дрехи, тъй като има риск да изглеждате прекалено слаби. В този случай е препоръчителен средният вариант, а именно: &ldquo;Regular Fit&rdquo; кройките, перфектният баланс между свободните и вталените облекла.</li> <li>Ако вталените дрехи не са вашият номер, биха могли да ви направят по-пълен. Затова винаги подбирайте точната за вас номерация, като за предпочитане е винаги да изпробвате вталеното облекло, преди да го закупите. Защото трябва наистина да ви пасне.</li> </ul> <p><strong>Вталените мъжки облекла могат да бъдат изработени както от нееластични, така и от еластични и разтегливи материи,</strong> в зависимост от състава им. Препоръчваме ви по-често да се спирате на втория тип, за да се чувствате максимално комфортно в тях.</p> <p>&bdquo;Super Slim&rdquo; кройките не са подходящи за вас, ако работите в по-консервативно учреждение, където облеклото ви може да бъде изтълкувано като предизвикателно. Но и тук зависи от конкретния случай и от средата. За всеки случай, обаче,<strong> винаги си имайте едно наум какви дрехи обличате за работа.</strong></p> <p><strong></strong></p> <h2>За кого е подходяща по-свободната визия?</h2> <p>Все по-актуалната през последните години мода на по-широките и свободни дрехи, особено сред по-младите, не е новост. Нейният разцвет е <strong>през 60-те години на миналия век</strong>, с хипи културата и с нейните послания за волност и свобода.&nbsp;</p> <p><strong>През 90-те </strong>години хип-хоп звездите популяризират широките мъжки тениски с къс ръкав, както и свободните мъжки дънкови панталони и анцузи.</p> <p><strong>Ето за кого са подходящи този тип дрехи:&nbsp; </strong></p> <ul> <li>За хората, които не обичат тесните дрехи и се чувстват ограничени в тях.</li> <li>За мъжете, които нямат ясно очертана талия.</li> <li>За мъжете с по-едра фигура и повече килограми.</li> <li>За мъжете, които нямат ясно очертани бедра и задни части.</li> </ul> <p><strong>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/palta-golemi-razmeri.jpg" /></strong></p> <h2>За кого не е подходяща по-свободната визия?</h2> <p>Противно на всеобщото схващане, тя не е особено препоръчителна за много пълните мъже, както и за прекалено слабите, тъй като<strong> крайният резултат би бил неестетичен и в двата случая.</strong> При много пълните мъже широките и плътни мъжки дрехи добавят още килограми, а при прекалено слабите мъже ще доведат до дисбаланс във визията.</p> <p><strong>При по-свободните дрехи следва да се хармонизират пропорциите. </strong>Ако краката ви са по-къси, трябва да внимавате с по-дългите тениски, които допълнително отнемат от дължината на краката ви.</p> <p><em>Препоръка: нека по вас да няма повече от една по-широка дреха, тъй като наличието на няколко слоя по-обемисти облекла води до негативен ефект и по този начин вие създавате оптическата илюзия за по-закръглена фигура. </em></p> <p>Идеалният вариант: съчетаване на<strong> по-свободен мъжки пуловер с втален мъжки панталон. </strong></p> <p><em>Препоръка: отделете специално внимание на материите при по-свободните дрехи, тъй като, сами по себе си, те създават един по-небрежен вид. Затова е важно платът, от който са произведени, да придаде изискан и елегантен имидж от висок клас. </em></p> <script>// <![CDATA[ (function() { document.write('<div id="cc-product-component-5"></div>'); var ccJs = document.createElement("script"), ccStyle = document.createElement("link"); ccStyle.rel="stylesheet"; ccStyle.type="text/css"; ccStyle.href="https://cdncloudcart.com/assets//global/css/embed.min.css"; document.head.appendChild(ccStyle); ccJs.type ="text/javascript"; ccJs.async = true; ccJs.src = "https://cdncloudcart.com/assets//global/js/Embed.min.js"; ccJs.onload = function() { new CloudCartEmbed({ url: 'https://lazarini.eu', product: 5, is_bundle: 0, parameters: {'template':"enhanced",'action':"cart",'font_size':"16"} }).init();sp }; document.head.appendChild(ccJs); })(); // ]]></script>

Сравнение на продукти