Блог

Защо да изберем LAZARINI за мъжка мода? 22.01.2021 19:08

Защо да изберем LAZARINI за мъжка мода?

Нека започнем историята от самото начало и се върнем малко по-назад през далечната 1995 г., когато е основан модният бранд LAZARINI в град Пловдив, като малък семеен бизнес, базирайки се на една мечта за пренасяне на италианския стил в България и достигане до нови висоти, непознати досега на българската култура в модата. Когато правиш нещо, независимо какво е то, с внимание към най-малкия детайл, с любов и желание към него, успехът е сигурната следваща стъпка.

Любовта към мъжката мода е онази сила, която непрестанно е поддържала огъня във всеки един човек от екипа ни, впуснал се в общото ни приключение към преследване на върховете в мъжката мода у нас. През годините сме променяли много неща в начина си на мислене, което е давало мигновено отражение в облеклата, които създаваме. Но идеята зад всичко и до днес си остава същата, а именно, че ние всъщност не създаваме облекла… ние променяме ежедневието на хората, а защо не дори самите тях.

  • Елегантното облекло може да вдъхне увереност.
  • пъстрите цветове могат да допринесат за усмивката на хората около вас.
  • нестандартното и по-екстравагантно облекло пък може да вдъхне смелост и да заяви ярко вашата позиция и индивидуалност.

Вярваме, че всяко облекло независимо от стила си крие в себе си история - вашата история, а ние можем да ви помогнем да я разкажете отвъд границите на мъжката мода и трендове.

В нашите облекла може да откриете нещо повече от качествени материи, за нас качеството е нещо задължително, когато се стремиш към върховете, но по-важното според нас е, че може да откриете креативност и индивидуалност, нещото, което да ви накара да се чувствате специални. Вярваме, че същината на модата се крие в това да скрием несъвършенства, които всички ние притежаваме, подчертавайки нашите уникални черти, като ги представим пред света с усмивка и копнеж към дрехите ни, чувствайки се специални.

Всичко това стои зад идеята LAZARINI, превърнала се в мечта, която преследваме от 1995г. Мъжката мода е нещо променливо, тенденциите се менят сезон след сезон… ние сме привърженици на нещата, които остават във времето, които ще се помнят вечно, за които хората не спират да говорят. Но заедно с тази мечта през годините възникна и една отговорност, отговорността към това да не разочароваме нашите клиенти, чрез които сме изградили емоционална връзка във времето.

Тази отговорност ни води към това никога да не загърбваме най-търсените платове и ценени материи, с които изградихме доверието към нас в началото. Моделите ни са подходящи за всеки вкус: от изискани и елегантни официални мъжки костюми, подходящи за най-бляскавите събития и поводи до удобни спортно – елегантни облекла, подходящи за ежедневието и гардероба на всеки стилен джентълмен.

В старанието да ви „обгърнем“ с грижа и комфорт селектираме много внимателно материалите, от които са изработени мъжките ни облекла, залагайки на висококачествен памук, лен, вълна или вискоза, за да погалим сетивата и на най-взискателния клиент.

Успехът на LAZARINI през годините и доверието на хиляди клиенти, ни позволи да притежаваме  свободата да не следваме, а да създаваме трендове и облекла, които вдъхновяват все повече хора, предоставяйки им възможността да изпъкнат сред еднообразието в своето ежедневие чрез подчертан и индивидуален стил. Именно затова клиентите ни са толкова важни за нас, защото те са сърцето и основата на бранда, които помагат да създаваме колекция след колекция, сезон след сезон. Именно вашите предпочитания са отражение на стила, който се стремим да следваме през всичките тези години.

Защо да изберете LAZARINI?

Защото ние ще ви помогнем да направите най-правилния избор. Увереност, това е думата, която накратко описва отговора на този въпрос.  Няма как да опишем чувството и усещането, които мигновено ще изпитате, обличайки дрехите ни. Старанието към всеки един детайл при изработката на облеклото, капка от нашата индивидуалност във всеки един от  моделите ни и може би едно от най-важните неща, които превръщат модния ни бранд в нещо над това – вниманието, което ще получите от нашия екип.

Вярваме, че най-ценното за бранда ни са нашите клиенти и нашите служители, а постигането на баланс и синхрон между тях е нещото, което превръща клиентите в част от бранда. Нашият екип от модни консултанти са хората, на които може да се доверите напълно, които ще подкрепят вашите предпочитания, вкус и ще ви насочат към мечтаната визия.

Модните ни консултанти не са просто добър екип, те са експерти с дългогодишен опит, които ще бъдат неотлъчно до вас със своите съвети, подкрепа и внимание, от които ще може да се възползвате и при най-малкото колебание от ваша страна. Позволете им да ви помогнат, за да преоткриете  себе си и своята визия пред важните за вас хора.

Какво ни прави специални?

Чрез дрехите, изработени от нас, имаме възможността да преживеем най-ценните и важни моменти за клиентите ни заедно с тях самите, като достигнем до тях и техните най-близки хора.

По този начин създаваме спомени, което отново надхвърля границите и рамката на дрехите и всяка една мода, като създаваме нещо трайно в съзнанието на всеки един наш клиент, защото спомняйки си за този специален момент от живота, нашето облекло ще присъства в щастливия момент, останал като спомен.

Изборът на официално или елегантно облекло особено за специален повод наистина е много важен, тъй като някои от тези моменти ни се случват само веднъж в живота. Именно затова доверието, което ни гласуват клиентите ни в тези важни моменти, осмисля нашия труд и старание… това е нещото, което придава смисъл и стойност на всичко, което правим.

Имаме щастието да разчитаме на редица верни поддръжници и приятели сред популярните изпълнители и артисти у нас, хора, на които се възхищаваме и от които се вдъхновяваме. Хора, които представят своето творчество и част от себе си, подчертавайки го с помощта на визията си и нашите дрехи, вярвайки в нашите традиции и модна култура. За тези хора LAZARINI e синоним на креативност, иновация в сферата на мъжката мода и неподражаеми качество, стил и елегантност.

Това взаимно доверие ни помага да бъдем сред водещите мъжки брандове за официално и спортно-елегантно облекло в България с ярко заявени позиции в мъжката мода. Разбира се всеки от нас има свои собствени предпочитания, все пак това е нещото, което ни прави уникални като хора, но се надяваме да повярвате в бранда както ние самите вярваме, като станете част от нашата история и семейство. А ние ви обещаваме, че желанието ни да  внесем малко повече красота в света около нас чрез стил, обвързвайки го с вашия начин на живот и ежедневие, никога няма да угасне.

Открий себе си и разкажи своята история с дрехите на LAZARINI.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Актуални Новини

Актуални Новини

Защо да изберем LAZARINI за мъжка мода?

Защо да изберем LAZARINI за мъжка мода? - Блог

Нека започнем историята от самото начало и се върнем малко по-назад през далечната 1995 г., когато е основан модният бранд LAZARINI в град Пловдив, като ма Нека започнем историята от самото начало и се върнем малко по-назад през далечната 1995 г., когато е основан модният бранд LAZARINI в град Пловдив, като ма 2021-02-08T20:36:32+02:00 Защо да изберем LAZARINI за мъжка мода?

<p class="text-alignjustify"><span>Нека започнем историята от самото начало и се върнем малко по-назад през далечната 1995 г., когато е основан <a href="https://lazarini.eu/article/lazarini-s-nov-magazin-v-mol-plovdiv-plaza">модният бранд LAZARINI в град Пловдив</a><strong>,</strong> като малък семеен бизнес, базирайки се на една мечта за пренасяне на <strong>италианския стил в България</strong> и достигане до нови висоти, непознати досега на <strong>българската култура в модата</strong>. Когато правиш нещо, независимо какво е то, с внимание към най-малкия детайл, с любов и желание към него, успехът е сигурната следваща стъпка. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Любовта към <a href="https://lazarini.eu/">мъжката мода</a> е онази сила, която непрестанно е поддържала огъня във всеки един човек от екипа ни, впуснал се в <strong>общото ни приключение към преследване на върховете в мъжката мода у нас. </strong>През годините сме променяли много неща в начина си на мислене, което е давало <strong>мигновено отражение в облеклата</strong>, които създаваме. Но идеята зад всичко и до днес си остава същата, а именно, че ние всъщност не създаваме облекла&hellip; ние променяме ежедневието на хората, а защо не дори самите тях. </span></p> <ul class="text-alignjustify"> <li><span> </span><span>Елегантното облекло може да вдъхне увереност.</span></li> <li><span> </span><span>пъстрите цветове могат да допринесат за усмивката на хората около вас.</span></li> <li><span> </span><span>нестандартното и по-екстравагантно облекло пък може да вдъхне смелост и да заяви ярко вашата позиция и индивидуалност.</span></li> </ul> <p class="text-alignjustify"><span>Вярваме, че всяко облекло независимо от стила си крие в себе си история - <strong>вашата история</strong>, а ние можем да ви помогнем да я разкажете отвъд границите на мъжката мода и трендове.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/lazarini-stilna-mazka-moda.jpg" /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span>В нашите облекла може да откриете нещо повече от качествени материи, за нас качеството е нещо задължително, когато се стремиш към върховете, но по-важното според нас е, че може да откриете <strong>креативност и индивидуалност,</strong> нещото, което да ви накара да се чувствате специални. Вярваме, че <strong>същината на модата се крие в това да скрием несъвършенства,</strong> които всички ние притежаваме, подчертавайки нашите уникални черти, като ги представим пред света с усмивка и копнеж към дрехите ни, чувствайки се специални.</span></p> <p class="text-alignjustify"><strong><span>Всичко това стои зад идеята LAZARINI</span></strong><span>, превърнала се в мечта, която преследваме от <strong>1995г. </strong>Мъжката мода е нещо променливо, тенденциите се менят сезон след сезон&hellip; ние сме привърженици на нещата, които остават във времето, които ще се помнят вечно, за които хората не спират да говорят. Но заедно с тази мечта през годините възникна и <strong>една отговорност, отговорността към това да не разочароваме нашите клиенти</strong>, чрез които сме изградили емоционална връзка във времето. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Тази отговорност ни води към това никога да не загърбваме <strong>най-търсените платове и ценени материи, </strong>с които изградихме доверието към нас в началото. Моделите ни са подходящи за всеки вкус: от <a href="https://lazarini.eu/category/kostyumi">изискани и елегантни официални мъжки костюми</a>, подходящи за най-бляскавите събития и поводи до удобни спортно &ndash; елегантни облекла, подходящи за ежедневието и гардероба на всеки стилен джентълмен.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/lazarini-mazka-moda.jpg" /></span></p> <p class="text-alignjustify"><strong><span>В старанието да ви &bdquo;обгърнем&ldquo; с грижа и комфорт </span></strong><span>селектираме много внимателно <strong>материалите</strong>, от които са изработени мъжките ни облекла, залагайки на <strong>висококачествен памук, лен, вълна или вискоза, </strong>за да погалим сетивата и на най-взискателния клиент.</span></p> <p class="text-alignjustify"><strong><span>Успехът на LAZARINI през годините и доверието на хиляди клиенти</span></strong><span>, ни позволи да притежаваме&nbsp; свободата да не следваме, а да създаваме трендове и облекла, които вдъхновяват все повече хора, предоставяйки им възможността да изпъкнат <strong>сред еднообразието в своето ежедневие чрез подчертан и индивидуален стил</strong>. Именно затова клиентите ни са толкова важни за нас, защото те са сърцето и основата на бранда, които помагат да създаваме колекция след колекция, сезон след сезон. Именно вашите предпочитания са<strong> отражение на стила</strong>, който се стремим да следваме през всичките тези години.</span></p> <h2 class="text-alignjustify"><span>Защо да изберете LAZARINI? </span></h2> <p class="text-alignjustify"><span>Защото ние ще ви помогнем да направите <strong>най-правилния избор. </strong>Увереност, това е думата, която накратко описва отговора на този въпрос.&nbsp; Няма как да опишем чувството и усещането, които мигновено ще изпитате, обличайки дрехите ни. Старанието към всеки един детайл при изработката на облеклото, капка от нашата индивидуалност във всеки един от&nbsp; моделите ни и може би едно от най-важните неща, които превръщат модния ни бранд в нещо над това &ndash; <strong>вниманието, което ще получите от нашия екип.</strong> </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Вярваме, че най-ценното за бранда ни са нашите клиенти и нашите служители, а постигането на баланс и синхрон между тях е нещото, което превръща клиентите в част от бранда. <strong>Нашият екип от модни консултанти</strong> са хората, на които може да се доверите напълно, които ще подкрепят вашите предпочитания, вкус и ще ви насочат към мечтаната визия.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/lazarini-modni-eksperti.jpg" /></span></p> <p class="text-alignjustify"><strong><span>Модните ни консултанти </span></strong><span>не са просто добър екип, те са експерти с дългогодишен опит, които ще бъдат неотлъчно до вас със своите съвети, подкрепа и внимание, от които ще може да се възползвате и при най-малкото колебание от ваша страна. Позволете им да ви помогнат, за да преоткриете&nbsp; себе си и своята визия пред важните за вас хора.</span></p> <h2 class="text-alignjustify"><span>Какво ни прави специални? </span></h2> <p class="text-alignjustify"><strong><span>Чрез дрехите, изработени от нас</span></strong><span>, имаме възможността да преживеем най-ценните и важни моменти за клиентите ни заедно с тях самите, като достигнем до тях и техните най-близки хора. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>По този начин създаваме спомени, което отново<strong> надхвърля границите и рамката на дрехите и всяка една мода,</strong> като създаваме нещо трайно в съзнанието на всеки един наш клиент, защото спомняйки си за този специален момент от живота, нашето облекло ще присъства в щастливия момент, останал като спомен. </span></p> <p class="text-alignjustify"><strong><span>Изборът на официално или елегантно облекло</span></strong><span> особено за специален повод наистина е много важен, тъй като някои от тези моменти ни се случват само веднъж в живота. Именно затова доверието, което ни гласуват клиентите ни в тези важни моменти, <strong>осмисля нашия труд и старание</strong>&hellip; това е нещото, което придава смисъл и стойност на всичко, което правим.</span></p> <p class="text-alignjustify"><span><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/15063/files/image/lazarini-arti-i-krisi.jpg" /></span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Имаме щастието да разчитаме на редица верни поддръжници и приятели сред популярните изпълнители и артисти у нас, хора, на които се възхищаваме и от които се вдъхновяваме. Хора, които представят своето творчество и част от себе си, подчертавайки го с помощта на визията си и <strong>нашите дрехи, вярвайки в нашите традиции и модна култура</strong>. За тези хора LAZARINI e синоним на креативност, иновация в сферата на мъжката мода и неподражаеми качество, стил и елегантност. </span></p> <p class="text-alignjustify"><span>Това взаимно доверие ни помага да бъдем сред<strong> водещите мъжки брандове за официално и спортно-елегантно облекло </strong>в България с ярко заявени позиции в мъжката мода. Разбира се всеки от нас има свои собствени предпочитания, все пак това е нещото, което ни прави уникални като хора, но се надяваме да повярвате в бранда както ние самите вярваме, като станете част от нашата история и семейство. А ние ви <strong>обещаваме, че желанието ни да&nbsp; внесем малко повече красота в света около нас</strong> чрез стил, обвързвайки го с вашия начин на живот и ежедневие, никога няма да угасне. </span></p> <p class="text-alignjustify"><strong><span>Открий себе си </span></strong>и разкажи своята история с дрехите на<strong><span> LAZARINI. </span></strong></p>

Сравнение на продукти