С какво се различаваме?

Вярваме, че всяка дреха независимо от своя стил, крие в себе си история - вашата история, нашата цел е да помогнем на всеки мъж да разкаже по различен и неподправен начин тази история.

През 27-годишната история на LAZARINI винаги сме се стремяли към една по-различна визия за съвременния мъж, чрез която да покажем нашите традиции и история.

Вярваме, че красотата на облеклата се крие не само в следване на модните тенденции, но и в детайлите, затова оставяме своя белег във всеки един от моделите, които изработваме.

Те ни се довериха, както много други!

Медийни Публикации

Как започна всичко?

Историята на LAZARINI започна през далечната 1995 г. в гр. Пловдив, базирайки се на една мечта за пренасяне на италианските модни традиции в българската култура.

Любовта към малките детайли в модата е онази сила, подхранваща огъня във всеки един човек от екипа ни, включил се в общото ни пътуване към върховете на модната сцена в България, а защо не и нещо повече...

През годините сме променяли много неща, но основната посока през всички тези години и до днес си остава същата... а именно, че ние не създаваме облекла, ние помагаме на хората да изразят себе си чрез облеклото, представяйки своята история пред света.

Две десетилетия по-късно LAZARINI успя да утвърди своето място на модната сцена, превръщайки се в един от водещите модни брандове за елегантна мъжка мода с хиляди доволни клиенти и 9 търговски обекта в страната.

Какво предлагаме ?

Основната ни дейност е производство и продажба на висококачествени мъжки костюми, ризи, панталони, сака и аксесоари: вратовръзки, колани, шалове. При нас ще намерите богат асортимент от облекла за всеки вкус: от изискани и елегантни официални мъжки костюми, до удобни спортно – елегантните облекла, походящи за ежедневието. Една от най-важните ни мисии е да ви „обгърнем“ с грижа и комфорт, затова стриктно селектираме материалите, от които са изработени артикулите ни. Залагаме на висококачествен памук, лен, вълна или вискоза, за да погалим сетивата и на най-взискателния клиент.

Предлагаме съвременен стил и идентичност за всеки повод – от класическите абитуриентски и сватбени костюми до строго индивидуалните бизнес вкусове. С нас ще се потопите в богатство от материи, цветове и дизайни, които правят колекциите ни неустоими за всеки мъж, целящ да изрази себе си по най-добрия начин, посредством своята визия.

Добре подбраните ни модели, изработени от качествени италиански платове, чрез използването на най-съвременните технологии и програми, ще ви накарат да се почувствате великолепно.

Сравнение на продукти