Връщане и Замяна

Безпроблемна Замяна или Връщане !

В LAZARINI може да се чувствате спокойни, докато пазарувате !

 Скъпи клиенти, 

 Уверяваме Ви, че може да замените или върнете всеки закупен артикул от www.lazarini.eu в рамките на 14 дни от датата на получаването му.

 Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля свържете се с нас на тел: 0898 24 23 24. Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане. 

 След като сме обсъдили всички детайли по замяната или връщането на продукта, Вие трябва да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на куриера, който ще Ви дадем. Можете да се възползвате от услугите на избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната или сумата за продукта обратно. 

 Условието, на което трябва да отговаря дрехата е - да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети. Моля, не премахвайте етикета от дрехата. 

 След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане или замяна (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 5 работни дни, ще възстановим сумата по банков път на посочения от Вас IBAN или ще заменим за продукта, който сте избрали. 

 Благодарим Ви предварително за доверието !

Сравнение на продукти